Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mir

Petar i Ivan

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 22. lipnja 2022. – Apeli Svetoga Oca

Papa poljskim vjernicima: Molite za mir u Europi

Nakon kateheze na redovitoj općoj audijenciji srijedom, 8. lipnja papa Franjo se spomenuo poljske kraljice svete Hedvige, utemeljiteljice Jagelonskog sveučilišta, i pozvao vjernike Poljske da se utječu njezinu zagovoru kako bi na europskom kontinentu utihnulo oružje, objavio je Vatican News. 

Papa: Molimo dar mira za vođe naroda

Molimo da Gospodin udijeli svoj mir onima koje svakodnevno susrećemo kao i vođama naroda. Neka nam Gospa pomogne da primimo Duha Svetoga kako bismo bili mirotvorci, pozvao je Papa u svom nagovoru uz molitvu Kraljice neba u nedjelju, 22. svibnja, objavio je Vatican News.

Graditi budućnost s migrantima i izbjeglicama

"Graditi budućnost s migrantima i izbjeglicama" tema je poruke pape Franje za za 108. Svjetski dan selilaca i izbjeglica koji se slavi 25. rujna 2022. Poruku donosimo u cijelosti.

Papa: Neka novi sveci nadahnu putove dijaloga

Oni koji nose teret velike odgovornosti pozvani su biti protagonisti mira, a ne rata, istaknuo je papa Franjo u kratkom nagovoru uz molitvu Kraljice neba u nedjelju, 15. svibnja.

Papa ponovno pozvao vjernike da mole za mir

Nakon molitve Kraljice neba u nedjelju, 8. svibnja papa Franjo je još jednom podsjetio na suze i patnje ukrajinskog naroda te pozvao vjernike da svaki dan mole krunicu za mir.

1 2 3 7