Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-posvete-ulja

Misa posvete ulja u sjedištu Vojnog ordinarijata

Vojni ordinarij Jure Bogdan predslavio je misu posvete ulja na Veliki četvrtak 14. travnja u kapeli Vojnog ordinarijata na zagrebačkom Ksaveru, izvijestili su iz Vojnog ordinarijata Republike Hrvatske.

Misa posvete ulja u subotičkoj katedrali

Misu posvete ulja u katedrali – manjoj bazilici sv. Terezije Avilske u Subotici služio je na Veliki četvrtak, 14. travnja 2022. subotički biskup Slavko Večerin sa svećenicima Subotičke biskupije.

Misa posvete ulja u Srijemskoj biskupiji

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak 14. travnja 2022. u stolnoj crkvi sv. Dimitrija u Srijemskoj Mitrovici predslavio je srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina.

Požeški biskup i svećenici čestitali papi Franji Uskrs

Na Veliki četvrtak, 14. travnja 2022., pri svršetku Mise posvete ulja u požeškoj katedrali sv. Terezije od Isusa proglašena je čestitka koju su biskup Antun Škvorčević, svećenici i đakoni uputili papi Franji, koju prenosimo u cijelosti.

Kardinal Bozanić predslavio Misu posvete ulja

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić je na Veliki četvrtak, 14. travnja 2022. predslavio Misu posvete ulja u Župi sv. Ivana XXIII. u zagrebačkoj Dubravi, na kojoj je blagoslovljeno ulje te su obnovljeni svećenički zavjeti, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 8