Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-posvete-ulja

Proslavljen Veliki četvrtak u Srijemskoj Mitrovici

U katedrali sv. Dimitrija, đakona i mučenika, na Veliki četvrtak, 6. travnja, u prijepodnevnim satima je slavljena misa posvete ulja, a navečer je proslavljena misa Večere Gospodnje, objavljeno je na mrežnoj stranici Srijemske biskupije.

Misa posvete ulja u Varaždinu

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak 6. travnja predvodio je u Varaždinu u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo biskup Bože Radoš.

Misa posvete ulja u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je na Veliki četvrtak 6. travnja misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku.

Misa posvete ulja u Mostaru

Misu posvete ulja u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve na Veliki četvrtak 6. travnja predvodio je mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Misa posvete ulja u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je zajedno sa svećenicima na Veliki četvrtak 6. travnja misu posvete ulja u katedrali svete Terezije Avilske u Požegi.

Misa posvete ulja u subotičkoj katedrali

Mons. Santo Gangemi, apostolski nuncij u Srbiji, je na Veliki četvrtak, 6. travnja slavio Misu posvete ulja u katedrali sv. Terezije Avilske u Subotici uz dijecezanskog upravitelja Subotičke biskupije mons. Ferenca Fazekasa i osamdesetak svećenika.

Misa posvete ulja u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je, u četvrtak 6. travnja u bazilici sv. Kvirina u Sisku, misno slavlje tijekom kojeg je posvetio ulja za sakramente krštenja, potvrde, bolesničkog pomazanja i svetog reda.

Misa posvete ulja u krčkoj katedrali

Misu posvete ulja u krčkoj katedrali predvodio je na Veliki četvrtak, 6. travnja, krčki biskup Ivica Petanjak, uz koncelebraciju umirovljenog biskupa Valtera Župana te četrdesetak svećenika i redovnika.

1 2 3 10