Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misijska-nedjelja

Na Misijsku nedjelju u Blatu predstavljen novi đakon

Misijska nedjelja proslavljena je 22. listopada 2023. u Župi Svih svetih u Blatu na Korčuli, a tom prigodom župljanima je predstavljen đakon Ivan Galjuf koji će u njihovoj župi kimati đakonski praktikum.

Misijska nedjelja u Rijeci

Na Misijsku nedjelju, 22. listopada, riječki nadbiskup Mate Uzinić predvodio je svečano euharistijsko slavlje u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, u zajedništvu sa župnikom Sanjinom Francetićem.

Misijska akademija upriličena u šalatskom sjemeništu

Misijska akademija u Međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu održana je u subotu 21. listopada 2023., dan uoči Misijske nedjelje, u organizaciji Ravnateljstva Papinskih misijskih djela u Zagrebačkoj nadbiskupiji

Misijska nedjelja u Vođincima

Na misijsku nedjelju, 22. listopada 2023. misno slavlje u Župi Kraljice svete Krunice u Vođincima predvodio je župnik Župe svetog Nikole Tavelića u Zagrebu velečasni Ljubo Vuković.

Biskup Jure Bogdan krstio šesto dijete obitelji Čuić

Vojni ordinarij Jure Bogdan krstio je na Misijsku nedjelju, 22. listopada 2023., za vrijeme mise poldanice, u Župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici, Marija, šesto dijete Josipa i Marije Čuić.

1 2 3 4