Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misionari-krvi-kristove

Imaju li i danas smisla pučke misije?

U izdanju lista „L`Osservatore Romano“ od 26. ožujka, Marco Lambertucci u svom članku podijelio je razmišljanja o pučkim misijama. U nastavku donosimo cjeloviti prijevod članka.

Objavljena knjiga Tomáša Halíka „Dotaknuti rane“ na hrvatskom jeziku

U izdanju Družbe Misionara Krvi Kristove iz tiska je izišla knjiga pod naslovom „Dotaknuti rane“ u podnaslovu „Duhovnost neravnodušnosti“, češkog autora Tomáša Halíka, svećenika, teologa, sociologa i sveučilišnog profesora. Za hrvatski je prijevod odgovorna Vikica Tišljar.

Duhovne vježbe za bogoslove na Baškim Oštarijama

U pastoralnom centru na Baškim Oštarijama u subotu 9. listopada završile su šestodnevne duhovne vježbe, u kojima su sudjelovali bogoslovi Misionara Krvi Kristove te dvojica bogoslova Dubrovačke biskupije.

PRIOPĆENJE Upravitelj crkve Predragocjene Krvi Kristove u Prozorju ograđuje se od stavova izrečenih u propovijedi

P. Ilija Grgić, CPPS, upravitelj crkve Predragocjene Krvi Kristove u Prozorju uputio je u utorak 27. travnja priopćenje u svezi određenih (političkih) stavova u propovijedi fr. Dominika Kristijana Gerbica, OP, člana Hrvatske dominikanske provincije, izrečenih na misi u nedjelju 25. travnja (Nedjelja Dobrog Pastira), a koju je prenosila Hrvatska radiotelevizija. Priopćenje prenosimo u cijelosti.