Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladi

Papa: Tko zaboravi smrt, već počinje umirati

„Kultura koja zaboravlja smrt počinje umirati u sebi. Tko zaboravi smrt, već je počeo umirati“, istaknuo je papa Franjo u videoporuci u povodu IV. međunarodnog susreta mladih koji je održan u Mexico Cityju, a organizirale su ga obrazovne mreže „Scholas Ocurrentes“ i „World Ort“.

Mladi Zadarske nadbiskupije hodočastili u Nin

Hodočašće mladih Zadarske nadbiskupije u Nin održano je u subotu 12. listopada. Put od 20 km započeo je u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća na Puntamici u Zadru gdje je uvodnu riječ sudionicima uputio don Zvonimir Mikulić, povjerenik za pastoral mladih Zadarske nadbiskupije koje je nastavilo dugogodišnju tradiciju listopadskog hodočašća mladih u Nin.

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu

Kao i 288. zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu, tradicionalno će se hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke ove godine održati u subotu 7. i nedjelju 8. rujna pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).

Kardinal Bozanić mladima: Slušajući vas, čovjek može doživjeti što je to Crkva

Posljednjeg dana ovogodišnjeg Animatorskog ljeta u Malom Lošinju, peta skupina mladih Zagrebačke nadbiskupije susrela se sa svojim nadbiskupom, kardinalom Josipom Bozanićem. Nakon što su se predstavili i ukratko opisali iskustvo boravka na Lošinju, mladima se obratio kardinal koji je primijetio da, slušajući njihova iskustva, čovjek može doživjeti što je to Crkva.

Biskupijski kamp za mlade u Dubokoj pokraj Velike

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih na lokaciji „Duboka“ u Parku prirode Papuk u blizini Velike od nedjelje 21. do subote 27. srpnja održan je Biskupijski kamp za mlade.

U Splitu održan susret mladih isusovaca

Godišnji “SMI” – susret mladih isusovaca održan je od 12. do 15. srpnja u Splitu. Na susretu su sudjelovali mladi isusovci, skolastici i svećenici do pete godine svećeništva.

1 2 3 9