Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladi

Susret pape Franje s djecom i mladeži u Veroni

Susrećući se s djecom i mladeži u talijanskom gradu Veroni u subotu 18. svibnja 2024., u okviru apostolskog pohoda, papa Franjo ih je potaknuo da budu osnaženi radošću Isusove ljubavi i prijateljstva te da idu protiv uobičajenog razmišljanja i da teže onome što je dobro i da rade za mir, izvještava Vatican News.

Neven Drozdek za Kanu: Kumstvo je ozbiljna stvar, ali vrlo komercijalizirana

U novom broju Kane za svibanj 2024. Iva Knežević vodila je razgovor s Nevenom Drozdekom, suvremenim autorom za djecu i mlade te angažiranim vjernikom-laikom, čiji je novi roman za krizmanike „Nije to mala stvar odabrati kuma! Priča o Augustinu Kažotiću“ nedavno objavila upravo Kršćanska sadašnjost.

Biskup Glasnović slavio nedjeljnu misu sa sudionicima SHKM-a u Gospiću

Dubrovački biskup Roko Glasnović slavio je u nedjelju 5. svibnja 2024. u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću svečanu misu na kojoj su bili i sudionici dan ranije održanoga Susreta hrvatske katoličke mladeži smješteni u tome gradu, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Održan susret mladih Šibenske biskupije

Susret mladih Šibenske biskupije održan je u subotu 27. travnja 2023. u Katoličkoj osnovnoj školi Šibenik, kao priprava za predstojeći Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Gospiću, izvijestio je Tiskovni ured Šibenske biskupije.

1 2 3 46