Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladi

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu

Kao i 288. zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu, tradicionalno će se hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije u nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke ove godine održati u subotu 7. i nedjelju 8. rujna pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).

Kardinal Bozanić mladima: Slušajući vas, čovjek može doživjeti što je to Crkva

Posljednjeg dana ovogodišnjeg Animatorskog ljeta u Malom Lošinju, peta skupina mladih Zagrebačke nadbiskupije susrela se sa svojim nadbiskupom, kardinalom Josipom Bozanićem. Nakon što su se predstavili i ukratko opisali iskustvo boravka na Lošinju, mladima se obratio kardinal koji je primijetio da, slušajući njihova iskustva, čovjek može doživjeti što je to Crkva.

Biskupijski kamp za mlade u Dubokoj pokraj Velike

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih na lokaciji „Duboka“ u Parku prirode Papuk u blizini Velike od nedjelje 21. do subote 27. srpnja održan je Biskupijski kamp za mlade.

U Splitu održan susret mladih isusovaca

Godišnji “SMI” – susret mladih isusovaca održan je od 12. do 15. srpnja u Splitu. Na susretu su sudjelovali mladi isusovci, skolastici i svećenici do pete godine svećeništva.

U župi Dobrog Pastira u Đakovu održan oratorij za djecu i mlade

Ljetni oratorij za djecu i mlade u župi Dobrog Pastira u Đakovu pod nazivom: „Sve(t) ili ništa“ održan je od 30. lipnja do 4. srpnja. Glavnu animaciju vodili su dvojica bogoslova Hrvatske salezijanske provincije Marijan Zovak iz Osijeka i Karlo Ćuk iz Zagreba, uz suradnju i pomoć animatorice Marije Janeš iz Rijeke. Na ljetnom oratoriju okupilo se sedamdesetak djece i dvadesetak mladih iz župe.

1 2 3 9