Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: molitva

Papa poljskim vjernicima: Molite za mir u Europi

Nakon kateheze na redovitoj općoj audijenciji srijedom, 8. lipnja papa Franjo se spomenuo poljske kraljice svete Hedvige, utemeljiteljice Jagelonskog sveučilišta, i pozvao vjernike Poljske da se utječu njezinu zagovoru kako bi na europskom kontinentu utihnulo oružje, objavio je Vatican News. 

Papa moli za žrtve tajfuna na Filipinima

Papa Franjo uputio je u srijedu 13. travnja brzojav sućuti narodu Filipina koji je pogođen tajfunom Megi zbog čega je brojnih ljudskih žrtava i raseljenih osoba, prenosi Vatican News.

Riječka nadbiskupija: Dodatni zazivi u Sveopćoj molitvi vjernika na Veliki petak

Riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić uputio je u utorak 12. travnja pismo župnicima, župnim upraviteljima i rektorima crkava u Riječkoj nadbiskupiji s preporukom za posebnu nakanu u Sveopćoj molitvi Službe muke Gospodnje na Veliki petak za žrtve pandemije koronavirusa i žrtve rata i nasilja, kao i molitvu za mir. Pismo prenosimo u cijelosti.

Papa zahvalio Gospi za uspjeh putovanja na Maltu

Ujutro 4. travnja papa Franjo se, kao i obično na kraju svakog apostolskog putovanja, u bazilici Svete Marije Velike sabrao u molitvi pred slikom Gospe Salus Populi romani, zahvalivši joj za 36. inozemno putovanje, prenosi Vatican News.

1 2 3 23