Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-antun-sente-ml

Dvojica nuncija u Josipovu svetištu

U Nacionalno svetište Sv. Josipa u Karlovcu hodočastili su u subotu 29. siječnja i apostolski nuncij u RH nadbiskup Giorgio Linqua i apostolski nuncij u Republici Srbiji nadbiskup Luciano Suriani u pratnji triju redovnica.

Argumenti HKR-a: Ne dajmo da iz došašća istisnu Boga!

O tome kako se dobro ispovjediti u došašću i kako pripraviti put za Gospodinov dolazak u svojemu srcu te koliko nam i kako u tome mogu pomoći mediji, bilo je riječi u Argumentima HKR-a u ponedjeljak, 29. studenoga.

VIDEO Idite k Josipu / Očevim srcem (7)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Ususret obilježavanju Svjetskog dana mladih, koji će se u Zagrebačkoj nadbiskupiji održati u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu, sedmu katehezu pod naslovom "Idite k Josipu" priredio je u rektor svetišta mons. Antun Sente, ml.

Sv. Terezija Avilska proslavljena u Karmelu Brezovici

Bosonoge karmelićanke u Brezovici, zajedno sa štovateljima i prijateljima sv. Terezije Avilske, njihove duhovne majke i naučiteljice Crkve, mističarke i spisateljice, proslavile su u petak 15. listopada njezinu svetkovinu.

1 2 3 5