Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-francis-assisi-chullikatt

Sarajevo: Nuncij Chullikatt pohodio sestre kćeri Božje ljubavi

Apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini nadbiskup Francis Assisi Chullikatt slavio je, u nedjelju 7. svibnja u crkvi Kraljice svete krunice na Banjskome brijegu u centru Sarajeva, koja je ujedno i mjesto štovanja Drinskih mučenica, misu na hrvatskom jeziku, izvijestila je KTA.

Oproštajna misa zahvalnica mons. Ivana Štironje

Mons. Ivan Štironja, imenovani biskup Porečke i Pulske biskupije, slavio je u subotu, 4. ožujka u kotorskoj katedrali Sv. Tripuna oproštajnu misu zahvalnicu za dvogodišnju biskupsku službu u Kotorskoj biskupiji, objavljeno je na stranici Kotorske biskupije.

Nuncij Chullikatt posjetio reisul-ulemu Kavazovića

Apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini nadbiskup Francis Assisi Chullikatt posjetio je u četvrtak 26. siječnja 2023. reisul-ulemu Islamske zajednice u BiH Huseina-ef. Kavazovića, objavila je Nedjelja.

Nadbiskup Vukšić predvodio misu bdjenja u božićnoj noći u sarajevskoj katedrali

Svečanu misu bdjenja, 24. prosinca u božićnoj noći, uz izravni prijenos na prvom kanalu Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, predvodio je vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u zajedništvu s novim apostolskim nuncijem u BiH nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom.

Božićno čestitanje svećenstva i redovništva nadbiskupu Vukšiću

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić, zajedno s nadbiskupom u miru kardinalom Vinkom Puljićem i novim apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom, na Badnji dan 24. prosinca u dvorani Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu primio je svećenike, redovnike i redovnice grada Sarajeva koji su mu došli čestitati Božić jer će na svetkovinu Božića i tijekom božićnih blagdana većina njih biti zauzeta pastoralnim i drugim obvezama.

1 2