Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-milan-stipic

Svečana arhijerejska liturgija i izložba o Boki kotorskoj u Križevcima

Križevački vladika Milan Stipić služio je u nedjelju 24. po Duhovima, 20. studenoga arhijerejsku liturgiju u katedrali Presvete Trojice u Križevcima u zajedništvu s više svećenika i đakona. Nakon liturgije vladika je otvorio izložbu o spomeničkoj i kulturnom baštini Hrvata u Boki kotorskoj.

Križevački vladika služio liturgiju u Vukovaru

Križevački vladika Milan Stipić služio je svečanu liturgiju u nedjelju 30. listopada, kada Grkokatolička Crkva slavi Nedjelju Krista Kralja, u istoimenoj grkokatoličkoj župi u Vukovaru.

Vladika Stipić predvodio liturgiju u Slavonskom Brodu

Povodom završetka radova na izgradnji župnoga stana, pastoralne dvorane i obnove grkokatoličke župne crkve Uzvišenja Svetoga Križa u Slavonskom Brodu, svečanu arhijerejsku liturgiju predvodio je u subotu 29. listopada u toj župnoj crkvi križevački vladika Milan Stipić.

Objavljeno drugo izdanje pjesmarice marijanskih i hodočasničkih popijevki

U marijanskom mjesecu listopadu, zborovođa, orguljaš i povjerenik za crkvenu glazbu, umjetnost i kulturna dobra Križevačke biskupije Ozren Bogdanović izdao je drugo, dopunjeno izdanje pjesmarice marijanskih, hodočasničkih popijevki za zborove, zboraše, orguljaše, molitvene (marijanske) zajednice te ljubitelje i čuvare tradicijske, sakralne glazbe i umjetnosti uopće.

1 2 3 12