Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-milovan

Susret prijatelja Pazinskog sjemeništa u Vodnjanu

U Vodnjanu se u utorak 28. lipnja sastalo petnaest prijatelja Pazinskog sjemeništa, petorica laika i desetorica svećenika, a s njima je bio i umirovljeni porečko-pulski biskup Ivan Milovan.

Gračišće proslavilo sv. Vida, Modesta i Krescenciju

Umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan predvodio je u nedjelju 19. lipnja u Gračišću, u Pićanskom dekanatu, svečano misno slavlje u čast nebeskim zaštitnicima župe i mjesta, sv. Vidu, Modestu i Krescenciji.

Pula dobila relikviju sv. Leopolda Bogdana Mandića

U pulskoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan predvodio je 12. svibnja misno slavlje na kraju kojeg je blagoslovio novopostavljenu relikviju sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Pula dobiva relikviju sv. Leopolda Bogdana Mandića

O blagdanu sv. Leopolda Bogdana Mandića, 12. svibnja, u pulskoj Župi sv. Antuna Padovanskoga tijekom svečanog misnoga slavlja u 19 sati umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan blagoslovit će novopostavljenu relikviju sv. Leopolda.

Vazmeno bdjenje u pulskoj katedrali

Vazmeno bdjenje, koje je počelo blagoslovom vatre ispred katedrale na Trgu sv. Tome, predvodio je u pulskoj katedrali umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.