Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-petar-palic

Ravnatelji Caritasa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uoči Tjedna solidarnosti

Uoči početka Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini koje će se održati od 12. do 19. ožujka, u emisiji Hrvatskog katoličkog radija „Aktualno” govorili su 10. ožujka ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević i ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik.

Početak korizme i duhovna obnova u Mostaru

Duhovna obnova za svećenike i redovnike na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije održana je na Čistu srijedu, Pepelnicu 22. veljače, u katedralnoj župi u Mostaru. Euharistijsko slavlje i obred pepeljenja u katedrali predvodio je mjesni biskup Petar Palić.

Biskup Palić uputio pozdravnu riječ na zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora BiH

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić uputio je 4. veljače pozdravnu riječ na XI. zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovini. Njegovo obraćanje objavljeno je na mrežnim stranicama Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije te ga prenosimo u cijelosti.

Priopćenje s 31. sjednice Stalnoga vijeća BK BiH

Stalno vijeće Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održalo je svoju 31. sjednicu u srijedu, 22. lipnja 2022. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Odgovor biskupa Palića gospodinu Stanku Pavloviću: Župa Grude

Ovih dana moglo se u javnom medijskom prostoru pročitati pismo gosp. Stanka Pavlovića i 22 vjernika s prostora Župe sv. Kate u Grudama upućeno 1. ožujka biskupu mostarsko-duvanjskom i apostolskom upravitelju trebinjsko-mrkanskom mons. Petru Paliću. Biskupov odgovor od 21. travnja objavljen na mrežnim stranicama Ordinarijata 11. svibnja prenosimo u cijelosti.

Pozdrav biskupa Palića nadbiskupu Gallagheru

Pozdrav mostarsko-duvanjskoga biskupa Petra Palića nadbiskupu Paulu Richardu Gallagheru na početku misnog slavlja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru na svetkovinu sv. Josipa 19. ožujka 2022. prenosimo u cijelosti.

1 2 3