Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-tomislav-suboticanec

Nagrada HAZU Milanu Bešliću

Na svečanoj sjednici u povodu Dana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 29. travnja u atriju palače HAZU u Zagrebu, dodijeljene su Nagrade HAZU za najviša znanstvena i umjetnička dostignuća u Republici Hrvatskoj za 2021., a među devetero nagrađenih, nagradu za područje likovnih umjetnosti primio Milan Bešlić, dugogodišnji član uredništva časopisa „Crkvena kulturna dobra“.

Zagreb: Počela trodnevnica uoči Stepinčeva

Euharistijskim slavljem koje je u ponedjeljak 7. veljače u Župi Krista Kralja na zagrebačkom Trnju predvodio generalni vikar i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Tomislav Subotičanec počela je trodnevnica uz proslavu blagdana bl. Alojzija Stepinca, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Sportaši grada Zagreba na misi zahvalnici u Sesvetskim Selima

Misa zahvalnica za sportaše grada Zagreba okupila je u ponedjeljak, 18. studenoga u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima brojne sportaše grada Zagreba, koji se svake godine na kraju sportske natjecateljske sezone susreću kako bi u zajedništvu zahvalili za sve dobro koje su primili tijekom sportske sezone.