Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-tomo-vuksic

Vodice: 13. dani kulturne baštine Hrvata Bosne i Hercegovine

Nakon dvije godine stanke a u ozračju početka došašća i pohoda vrhbosanskog nadbiskupa Tome Vukšića i Borjane Krišto uime Hrvatskog narodnog sabora BiH održani su „13. dani kulturne baštine Hrvata Bosne i Hercegovine Šibensko-kninske županije“.

Nadbiskup Vukšić pohodio Makedonski Caritas

Nadbiskup vrhbosanski metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata mons. Tomo Vukšić, u pratnji skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha mons. Kire Stojanova, pohodio je 21. studenog Makedonski Caritas u Skopju te se susreo s ravnateljem o. Zoranom Stojanovim i djelatnicima.

42. susret vojnih kapelana u BiH

U vojarni „Mato Lučić Maturica“ i kapeli Sv. Martina u Kiseljaku u utorak 15. studenog upriličen je 42. susret vojnih kapelana Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini, izvijestio je portal Nedjelja.ba.

Započelo 85. redovito zasjedanje BK BiH u Sarajevu

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine u petak 4. studenog u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu započela je svoje 85. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića, izvijestila je KTA.

85. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održat će 85. redovito zasjedanje u petak, 4. i subotu, 5. studenog s početkom u 9 sati u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13), najavila je KTA.

1 2 3 9