Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-tomo-vuksic

​​​​​​​Nadbiskup Vukšić slavio misu i podijelio diplome sudionicima Đakonske pastoralne godine

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH nadbiskup Tomo Vukšić je 1. lipnja u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u gradu Pale pokraj Sarajeva predvodio euharistijsko slavlje i podijelio diplome devetorici đakona koji su sudjelovali na Đakonskoj pastoralnoj godini prije nego što budu zaređeni za svećenike, izvještava KTA.

Poruka nadbiskupa Tome Vukšića za 52. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

U župi Komušina i na brdu Kondžilo, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II.", pod geslom "Hodimo stazama Gospodnjim" (usp. Iz 2,3) u petak 26. i subotu 27. svibnja 52. put u nizu bit će održan Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije. Tim povodom vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić mladima je uputio poruku koju prenosimo u cijelosti.

Drugi dan 63. Međunarodnoga vojnog hodočašća u Lurdu

Drugog dana 63. Međunarodnog vojnog hodočašća, u subotu 13. svibnja 2023., u Lurdu, hodočasnici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine slavili su misu u bazilici sv. Pija X i sudjelovali u marijanskoj procesiji sa svijećama.

Hodočasnici na putu za Lurd slavili misu u avinjonskoj katedrali

Na putu za Lurd, gdje će sudjelovati na 63. međunarodnom vojnom hodočašću, hodočasnici iz BiH i Hrvatske u Avignonu su 10. svibnja slavili misu koju je predvodio nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić, izvijestio je portal Nedjelja.

Nadbiskup Vukšić blagoslovio crkvu u Šenkovićima

Vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić blagoslovio je na Nedjelju Dobrog Pastira, 30. travnja 2023. crkvu sv. Roka u Šenkovićima, u Župi Uzašašća Gospodinova – Novi Travnik, objavila je Katolička tiskovna agencija.

Nadbiskup Vukšić podijelio nove kanoničke službe

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić na prijedlog četvorice kanonika potpisao je dekrete kojima je podijelio pojedinačne kanoničke službe: prepošta, rektora katedrale i pokorničara, prenijela je u subotu 29. travnja 2023. Katolička tiskovna agencija.

1 2 3 15