Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-vilim-grbac

Održan 20. koncert sv. Eufemiji

Jubilarni, 20. koncert sv. Eufemiji održan je i ove godine tradicionalno prve nedjelje rujna. Događaj je to koji već dva desetljeća u Rovinju obilježava početak niza događanja kojim u Rovinju započinje priprema za proslavu nebeske zaštitnice župe i grada, sv. Eufemije.

Misa zadušnica i ukop vlč. Ante Močiboba

Misu zadušnicu i sprovodne obrede za pokojnog vlč. Antu Močiboba predvodio je u srijedu 1. veljače u Medulinu umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

Posljednji ispraćaj preč. Željka Stavera

Sprovodnu misu i pokop preč. Željka Stavera, umirovljenog svećenika Porečke i Pulske biskupije te kanonika pulskog Stolnog kaptola sv. Tome apostola, koji je preminuo na Dušni dan u 84. godini života i 60. godini svećeništva, u Žminju je u petak, 4. studenog, predvodio umirovljeni porečki i pulski biskup mons. Ivan Milovan.  

Pokop vlč. Mladena Juvenala Milohanića

Umirovljeni svećenik Porečke i Pulske biskupije Mladen Juvenal Milohanić, koji je preminuo 12. rujna u Svećeničkom domu u Puli, u 83. godini života i 57. godini svećeništva, pokopan je u srijedu 14. rujna u Tinjanu.

Grdoselo: Sprovodna misa i obredi za vlč. Dragutina Domšića

Sprovodnu misu za pokojnog svećenika Porečke i Pulske biskupije vlč. Dragutina Domšića, u utorak 22. veljače, u Grdoselu predslavio je apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije splitsko-makarski nadbsikup koadjutor Dražen Kutleša, a sprovodne obrede umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

1 2