Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-vlado-kosic

Pokopana s. Krešimira Katarić

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u utorak, 14. svibnja na zagrebačkom groblju Mirogoj sprovodne obrede za s. Krešimiru (Vesnu) Katarić.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 4. travnja u Dvorani Juran i Sofija u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje o temi „Župnik: (ne)uredni upravitelj župnih dobara“ održao je mr. sc. Ivan Rak, kancelar Varaždinske biskupije.

Misa Večere Gospodnje u Sisku

Misu večere Gospodnje, spomen ustanovljenja euharistije, na Veliki četvrtak 28. ožujka, predvodio je u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku, mjesni biskup Vlado Košić.

Blagoslovljena crkva sv. Martina u Martinskoj Vesi

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je, u nedjelju, 17. ožujka u crkvi sv. Martina biskupa u Martinskoj Vesi, svečano misno slavlje tijekom kojeg je blagoslovio tu obnovljenu, u potresu teško oštećenu crkvu.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 7. ožujka 2024. u Dvorani „Juran i Sofija“ u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem sisačkog biskupa Vlade Košića, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Biskup Košić krstio sedmo dijete obitelj Nekich

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju, 3. ožujka u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu misno slavlje tijekom kojeg je krstio Šimuna, sedmo dijete obitelji Nekich.

1 2 3 6