Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-zelimir-puljic

Mons. Puljić predvodio misu za hrvatske branitelje u Pakoštanima

Misno slavlje za domovinu i hrvatske branitelje tijekom duhovne obnove za hrvatske branitelje i njihove obitelji u subotu 18. svibnja u župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u Pakoštanima predvodio je umirovljeni zadarski nadbiskup Želimir Puljić, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

Biskupi u miru hodočastili u Krašić

U sklopu prvog susreta biskupa u miru i Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije, na blagdan sv. Katarine Sijenske u ponedjeljak 29. travnja, umirovljeni biskupi hodočastili su u Krašić. Misno slavlje u crkvi Presvetog Trojstva predvodio je umirovljeni zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Split: Objava imenovanja mons. Zdenka Križića splitsko-makarskim nadbiskupom

Apostolska nuncijatura u Republici Hrvatskoj objavila je 8. rujna na blagdan Male Gospe da je Sveti Otac Franjo nadbiskupom Splitsko-makarske nadbiskupije imenovao mons. Zdenka Križića, dosadašnjeg gospićko-senjskog biskupa. Imenovanje je točno u podne objavio javnosti apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Želimir Puljić u nazočnosti predstavnika klera, redovnica i vjernika laika Splitsko-makarske nadbiskupije.

1 2 3 5