Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mostar

Vlč. Odilon osvojio mlade u Mostaru

Biskupijski duhovni pokret mladih „Mi ViDiMo“ ugostio je vlč. Odilona-Gbènoukpo Singba na tribini naslovljenoj „Nije sve tako crno“ u četvrtak, 16. studenog u prepunoj katedralnoj dvorani u Mostaru.

Susret sjemeništaraca i bogoslova s biskupom Palićem

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić susreo se na spomendan sv. Pija iz Pietrelcine, u subotu 23. rujna 2023, u Mostaru s bogoslovima i sjemeništarcima Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije.

Izlet ministranata Dubrovačke biskupije

Biskupijski izlet ministranata Dubrovačke biskupije organiziran je u subotu 23. rujna. Na susretu je sudjelovalo 160 ministranata u pratnji svojih župnika, župnih vikara, redovnica, bogoslova i župnih suradnika.

Svećenička skupština u Mostaru

Druga po redu skupština dijecezanskih i redovničkih svećenika Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije održana je u srijedu, 20. rujna u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju kod Mostara.

Manifestacija Dužijanca upriličena u Mostaru

U Mostaru se 22. i 23. srpnja 2023. održala manifestacija Dužijanca, kojom su Hrvati Bunjevci pokazali kako slave završetak žetve i zahvaljuju Bogu za sve darove, a zahvala se očituje u duhovno-religioznom i kulturno-stvaralačkom dijelu, objavio je portal Crkva na kamenu.

Posvećena samostanska crkva sv. Petra i Pavla u Mostaru

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić, uoči svetkovine apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, u srijedu 28. lipnja, na večernjoj misi posvetio je oltar i samostansku crkvu sv. Petra i Pavla u Mostaru, izvijestila je Crkva na kamenu.

1 2 3 10