Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mostarska-katedrala

Biskup Palić na Uskrs slavio euharistiju u mostarskoj katedrali

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić slavio je na Uskrs 17. travnja svečanu euharistiju u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, poručivši „da smo pozvani riječima i djelima hrabro svjedočiti Božju uskrsnu pobjedu nad smrću“.

Vazmeno bdjenje u mostarskoj katedrali

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić predvodio je na Veliku subotu 16. travnja Vazmeno bdjenje u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru.

Nadbiskup Vukšić predslavio misu na 30. obljetnicu osnutka HVO-a

U povodu obilježavanja 30. obljetnice osnutka Hrvatskog vijeća obrane, apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH i vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić predslavio je u petak 8. travnja misu u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, objavila je Nedjelja.

Molitva za mir i čin posvete Bezgrješnom Srcu Marijinu u mostarskoj katedrali

U mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve na svetkovinu Blagovijesti 25. ožujka mjesni biskup Petar Palić slavio je euharistijsko slavlje, kojim su se vjernici u Mostarsko-duvanjskoj i Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji pridružili pozivu pape Franje i molili za mir u činu posvete Bezgrješnom Srcu Marijinu.

Mostar: Čin posvete Bezgrješnom Srcu Marijinu Ukrajine i Rusije

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić uputio je 22. ožujka okružnicu svim svećenicima, redovnicima i redovnicama i Kristovim vjernicima u povodu posvete Bezgrješnom Srcu Marijinu Ukrajine i Rusije, izvijestili su iz Ordinarijata.

Mostar: Početak korizme i duhovna obnova svećenika

Dijecezanski i redovnički svećenici s područja Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije počeli su korizmeni hod duhovnom obnovom koja je održana na Čistu srijedu, 2. ožujka u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru.

1 2