Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mostarsko-duvanjski-biskup

Biskup Palić slavio misu povodom patrona župe u Novom Travniku

Svetkovina Uzašašća Gospodinova svečano je proslavljena u četvrtak 18. svibnja 2023. godine u župi Uzašašča Gospodinova u Novom Travniku. Svečano misno slavlje predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić.

Biskup Palić posvetio župnu crkvu sv. Mihovila u Prenju

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić predslavio je na blagdan sv. Leopolda Bogdana Mandića, u petak 12. svibnja 2023., svečanu misu u Župi sv. Mihovila Arkanđela tijekom kojega je posvetio župnu crkvu, javlja Crkva na kamenu.

VIDEO Uskrsna poruka biskupa Palića

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić uputio je 6. travnja 2023. poruku vjernicima uoči Uskrsa koju prenosimo u cijelosti.

Misa posvete ulja u Mostaru

Misu posvete ulja u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve na Veliki četvrtak 6. travnja predvodio je mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Konferencija za novinare na kraju 86. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije BiH

Na kraju 86. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, u srijedu 22. ožujka, na konferenciji za medije održanoj u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru, o tijeku i zaključcima zasjedanja govorili su predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić i i potpredsjednik BK BiH mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić, izvijestila je KTA.

Ravnatelji Caritasa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uoči Tjedna solidarnosti

Uoči početka Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini koje će se održati od 12. do 19. ožujka, u emisiji Hrvatskog katoličkog radija „Aktualno” govorili su 10. ožujka ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević i ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik.

Biskup Palić u pohodu župama Duvanjskog dekanata

Mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić je u ožujku u kanonskoj vizitaciji župa Duvanjskog dekanata. U srijedu 1. ožujka pohodio je Župu sv. Franje u Rašeljkama, objavljeno je na portalu tomislavcity.com.

1 2 3 4