Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mrezna-stranica

Otvorena službena mrežna stranica za posjet pape Franje Makedoniji

U Spomen kući Sv. Majke Terezije u Skoplju skopski biskup Kiro Stojanov i državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Viktor Dimovski održali su konferenciju za novinare o dolasku pape Franje u Republiku Sjevernu Makedoniju. Tom prigodom otvorena je službena mrežna stranica za posjet pape Franje Makedoniji na adresi www.papa.mk.

Mrežna stranica za pohod pape Franje Estoniji

Posljednjega dana pastirskoga pohoda zemljama Baltika, papa Franjo će u utorak 25. rujna posjetiti Estoniju. Za tu prigodu izrađena je i mrežna stranica koja je dostupna na adresi https://paavsteestis.ee. Stranica je trojezična: na estonskom, engleskom i ruskom jeziku.

Mrežna stranica za Papin pohod Latviji

Papa Franjo će u ponedjeljak 24. rujna boraviti u jednodnevnom pastirskom pohodu Latviji kojemu je geslo „Majkom se pokaži“, zaziv preuzet iz pjesme Ave Maris Stella. Tim povodom izrađena je mrežna stranica koja se nalazi na adresi https://pavestslatvija2018.lv. Sadržaj stranice je na latvijskom, engleskom i ruskom jeziku.

Pokrenuta mrežna stranica Lapidarija u Stonu

Muzejski izlošci koji se nalaze u Lapidariju smještenom u Biskupskoj palači u Stonu mogu se pogledati na ovih dana pokrenutoj mrežnoj stranici http://www.lapidarij-ston.com/.