Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nacionalni-stozer-civilne-zastite

Poziv umirovljenim liječnicima da se uključe u rad u zdravstvenim ustanovama

Hrvatska liječnička komora (HLK) objavila je u subotu 24. listopada poziv umirovljenim liječnicima da se uključe u rad u zdravstvenim ustanovama ako su voljni svoje znanje i stručnost u ovim teškim vremenima staviti ponovno na raspolaganje pacijentima i hrvatskom zdravstvenom sustavu, prenosi Hina.

COVID-19: Nove epidemiološke mjere za Zagrebačku i Virovitičko-podravsku županiju

Na prijedlog stožera civilne zaštite Zagrebačke te Virovitičko-podravske županije, 11. rujna je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u petak 11. rujna donio odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za navedena područja, prenosi koronavirus.hr - službena stranica Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: Nove epidemiološke mjere u četiri hrvatske županije

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske, Dubrovačko-neretvanske, Međimurske i Zadarske županije, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je četiri nove epidemiološke mjere za spomenute četiri hrvatske županije, javlja u petak 28. kolovoza koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Nužne epidemiološke mjere za dio područja Splitsko-dalmatinske županije

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, kao i Stožera civilne zaštite Grada Imotskog i Općina Cista Provo, Lovreć, Lokvičići, Podbablje, Proložac, Runovići, Zagvozd i Zmijavci uvode se nužne epidemiološke mjere za njihovo područje, u trajanju od 14 dana.

COVID-19: U protekla 24 sata 162 novooboljele osobe

Broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj u subotu 15. kolovoza je ukupno 1.062. Među njima je 106 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 10 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 1.538 osoba, objavio je u subotu 15. kolovoza koronavirus.hr - Vladina službena stranica za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

22 nova slučaja zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata

U posljednja 24 sata zabilježena su 22 nova slučaja pa je do sada ukupno zabilježeno 2388 pozitivnih osoba na Covid-19. Stožer civilne zaštite RH donio je dvije nove odluke, objavljeno je na mrežnoj stranici koronavirus.hr.

COVID-19: U posljednja 24 sata novih 19 oboljelih od koronavirusa

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak 22. lipnja potvrdio je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. Dosad je ukupno zabilježeno 2.336 pozitivnih osoba na virus COVID-19, oporavile su se 2.142 osobe. Preminulo je 107 osoba. Još je 87 osoba na liječenju, javio je u ponedjeljak 22. lipnja portal koronavirus.hr – službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: U posljednja 24 sata novih 18 oboljelih od koronavirusa

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na tiskovnoj konferenciji u nedjelju 21. lipnja potvrdio je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. Dosad je ukupno zabilježeno 2.317 pozitivnih osoba na virus COVID-19, oporavile su se 2.142 osobe. Preminulo je 107 osoba. Još je 68 osoba na liječenju, javlja u nedjelju 21. lipnja portal koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

1 2 3 4