Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nacionalni-stozer-civilne-zastite

COVID-19: U protekla 24 sata 1.170 zaraženih koronavirusom

U protekla 24 sata zabilježeno je 1.170 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj u petak 1. siječnja 8.226. Među njima je 2.478 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 232 pacijenta. U protekla 24 sata oporavile su se 1.802 osobe, a testirano je njih 5.631. Preminula je 41 osoba, te je ukupno 3.961 preminulih osoba, izvijestio je u petak 1. siječnja koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Blagoslov obitelji u Ogulinu u epidemiološkim uvjetima

Vjerski život u novim epidemiološkim uvjetima svakodnevno poprima nove obrise. Nakon što se u župi sv. Križa u Ogulinu stabilizirao broj vjernika na misama oko 25, što se realizira sjedenjem na označenim mjestima, župa se priprema i za skori blagoslov obitelji.

COVID-19: Nužne epidemiološke mjere za područje Varaždinske županije

Nacionalni stožer civilne zaštite RH izmijenio je odluku o nužnim epidemiološkim mjerama za područje Varaždinske županije koja se primjenjuje od 5. do 21. prosinca 2020., prenosi u petak 4. prosinca portal koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: Nužne epidemiološke mjere za područje Primorsko-goranske županije

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije uvode se nužne epidemiološke mjere koje stupaju na snagu u subotu 5. prosinca, a njihovo trajanje se određuje do 21. prosinca 2020., javlja u petak 4. prosinca portal koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Krunoslav Capak za Novu TV: Stožer je protiv zatvaranja škola

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak rekao je u nedjelju 22. studenoga za Dnevnik Nove TV da je, unatoč strožim mjerama, Nacionalni stožer civilne zaštite protiv zatvaranja škola osim ako za to ne postoji prijeka potreba, prenosi Hina.

Covid-19: Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja

S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos covida-19 sve osobe na području Republike Hrvatske obavezne su pridržavati se stroge mjere fizičkog distanciranja, svih propisanih epidemioloških mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te nužnih epidemioloških mjera propisanih ovom odlukom. Odluka stupa na snagu 22. studenoga te se primjenjuje do 15. prosinca 2020. godine, javlja koronavirus.hr - službena stranica Vlade Republike Hrvatske za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

1 2 3 5