Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-duro-hranic

Proslava 50. obljetnice početka gradnje nove župne crkve u Štitaru

Svečanim misnim slavljem, koje je u nedjelju 16. lipnja predslavio đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić, u Štitaru je proslavljena zlatna obljetnica početka gradnje nove župne crkve sv. Mateja, apostola i evanđelista, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Nadbiskup Hranić slavio misu s katoličkim liječnicima

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić je u nedjelju 2. lipnja 2024. predslavio misno slavlje u đakovačkoj katedrali, u kojem su uz ostale vjernike sudjelovali članovi Europske federacije katoličkih liječničkih društava (FEAMC) iz 10-ak europskih zemalja.

Misa zadušnica i sprovod s. Elze (Franciske) Nović

Misu zadušnicu za pokojnu članicu Družbe milosrdnih sestara Sv. Križa s. Elzu Nović predvodio je u utorak, 28. svibnja 2024. godine u samostanskoj crkvi Presvetoga Srca Isusova u Đakovu, voditelj duhovnih vježbi fra Matej Jovanovac, TOR, izvijestili su iz Tiskovnog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Nadbiskupijski susret ministranata u Županji

U Župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji u subotu, 25. svibnja održan je dvadeset i prvi Nadbiskupijski susret ministranata, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Nadbiskup Hranić o Prvom svjetskom danu djece

Nadbiskup Đuro Hranić pozvao je da se u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji u tjednu od 20. do 26. svibnja proslavi Prvi svjetski dan djece. U izjavi za HKR poručio je da taj dan ima posebnu težinu u našoj domovini gdje se rađa toliko malo djece.

Poziv nadbiskupa Hranića na proslavu Prvog svjetskog dana djece

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić pozvao je sve svećenike, Bogu posvećene osobe, vjeroučitelje i djelatnike u odgojno-obrazovnim ustanovama u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji da Svjetski dan djece obilježe u tjednu od 20. do 26. svibnja prikladnim programima, događajima i susretima, u skladu sa svojim mogućnostima, objavljeno je na mrežnoj stranici Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3 43