Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-duro-hranic

U Đakovu započeo Teološko-pastoralni seminar za svećenike

Teološko-pastoralni seminar za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Svećenik i bolest: integrativni pristup u svjetlu recentnih kriza“ započeo je u srijedu 15. rujna u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

Rujanski hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Blagdan Rođenja BDM i „osmi“ u rujnu kao redoviti hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći, svečano je u srijedu 8. rujna proslavljen u njezinu svetištu u Slavonskom Brodu gdje je središnje koncelebrirano euharistijsko slavlje predvodio đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Stručni skup vjeroučitelja u Dragotinu 

Drugi stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Vjeroučitelji pred izazovima procesa vrednovanja i samovrednovanja“ održan je 2. rujna u Svetištu Gospe dragotinske u Dragotinu u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Agencije za odgoj i obrazovanje Podružnica Osijek.          

Pozdrav nadbiskupa Hranića na početku Katehetske škole

Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je pozdrav na početku Katehetske ljetne škole za vjeroučitelje osnovnih škola koja se o temi „Bliskost Riječi u nastavi na daljinu – O govornim kompetencijama u online nastavi“ održava online 30. i 31. kolovoza u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Pozdrav nadbiskupa Hranića na početku Katehetske škole

Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je pozdrav na početku Katehetske škole za vjeroučitelje i vjeroučiteljice u srednjim školama (26. i 27. kolovoza 2021.) koja se održava online o temi „Dimenzije kršćanske antropologije u dijalogu s današnjicom i u perspektivi odgoja“.

Pogreb vlč. Zorana Vukoje

Viškovački župnik Zoran Vukoja, koji je preminuo u četvrtak 15. srpnja u Zagrebu u 56. godini života i 30. godini svećeništva, pokopan je u ponedjeljak 19. srpnja na Centralnom groblju u Osijeku.

1 2 3 13