Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-duro-hranic

Proslavljeno Antunovo u Đakovu

Brojni su vjernici hodočastili u ponedjeljak 13. lipnja već od 4.30 ujutro u Samostan Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu kako bi proslavili blagdan sv. Antuna. Središnje misno slavlje na Ljetnoj terasi Centra Amadea predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

30 godina Caritasa župe Ivankovo

Caritas Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja iz Ivankova na Sedmu vazmenu nedjelju, 29. svibnja, svečanom euharistijom koju je u župnoj crkvi predslavio đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit Đuro Hranić, proslavio je 30 godina rada i djelovanja u svojoj župnoj zajednici i Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

Posveta obnovljene filijalne crkve i novog oltara u Antinu

Tijekom svečanog misnog slavlja u nedjelju 29. svibnja 2022. đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić posvetio je – nakon više od dvjesto godina postojanja – obnovljenu crkvu sv. Antuna Padovanskog u Antinu, filijali župe Tordinci te novi oltar u koji su ugrađene moći bl. Marije Propetog Isusa Petković.

Nadbiskup Hranić otvorio izložbu akademika Kuzme Kovačića

U kripti Katedrale sv. Petra u Đakovu, 26. svibnja, na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, svečano je otvorena izložba „Kiparevo svjedočenje vjere“ akademika Kuzme Kovačića. Izložbu je otvorio đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

1 2 3 22