Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-nikola-eterovic

Homilija mons. Nikole Eterovića na Stepinčevo u HKŽ München

Središnje misno slavlje svetkovine blaženoga kardinala Alojzija Stepinca u Hrvatskoj katoličkoj župi München u nedjelju, 13. veljače predvodio je nadbiskup Nikola Eterović. Donosimo u cijelosti homiliju koju je nadbiskup Eterović održao na misi.

Kardinal Parolin u službenom posjetu Njemačkoj

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin u povodu proslave 100. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa Svete Stolice i SR Njemačke u ponedjeljak 28. lipnja stigao je u službeni posjet Berlinu.

Mons. Eterović predvodio obrede Velikoga petka u Pučišćima

Apostolski nuncij u Saveznoj Republici Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović na Veliki petak, 2. travnja, predvodio je Obrede Muke Gospodnje u Župi sv. Jeronima u rodnim Pučišćima na otoku Braču. Homiliju je održao ovogodišnji velikotjedni propovjednik u Pučišćima otac dominikanac Ivo Plenković.

Apostolski nuncij Nikola Eterović na Veliku Gospu u Pučišćima: Prijeti nam duhovna pandemija

Nadbiskup Nikola Eterović, apostolski nuncij u Njemačkoj, predvodio je u subotu 15. kolovoza na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo euharistijsko slavlje u crkvi sv. Jeronima u rodnoj župi u Pučišćima na Braču. Uz nadbiskupa Eterovića, suslavio je njegov tajnik i novoimenovani ravnatelj Nadbiskupijskoga pastoralnoga instituta u Zagrebu i voditelj Đakonske pastoralne godine dr. Jakov Rađa.

Papa emeritus vratio se u Vatikan

Papa emeritus Benedikt XVI. vratio se 22. lipnja u Vatikan iz Njemačke, gdje je posjetio bolesnog brata Georga, a susreo se i s nuncijem mons. Nikolom Eterovićem, objavio je Vatican News.

1 2 3