Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-nikola-eterovic

Pokopan don Ivica Eterović Sorić

Misom zadušnicom i sprovodnim obredima, koje je u Župi svetoga Jeronima u Pučišćima na Braču predvodio biskup Ranko Vidović, Hvarska biskupija oprostila se u utorak, 24. listopada od preminuloga svećenika iz Pučišća don Ivice Eterovića Sorića.

Završeno obilježavanje 200. godišnjice smrti don Andrije Ciccarellija

Svečanim misnim slavljem koje je u nedjelju 20. kolovoza predslavio apostolski nuncij u Saveznoj Republici Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović i otkrivanjem spomen-ploče u prezbiteriju župne crkve sv. Jeronima u Pučišćima završeno je obilježavanje 200. godišnjice smrti pučiškoga župnika i povjesničara don Andrije Ciccarellija.

30. obljetnica službe trajnog đakona Frane Beroša

Svečanim misnim slavljem koje je u crkvi Gospe Karmelske u Nerežišćima na Braču u ponedjeljak 7. kolovoza predvodio apostolski nuncij u Saveznoj Republici Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović, đakon Frane Beroš iz Nerežišća proslavio je 30. obljetnicu službe trajnoga đakona.

Nuncij Eterović objavio knjigu o vatikanskoj diplomaciji

Apostolski nuncij u Saveznoj Republici Njemačkoj nadbiskup Nikola Eterović objavio je na njemačkom jeziku knjigu o vatikanskoj diplomaciji pod naslovom "Tiha moć. Diplomacija Svete Stolice" (Die Leise Macht. Die Diplomatie des Heiligen Stuhls), čiji prikaz donosi njemačka katolička novinska agencija KNA.

1 2 3 4