Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-tomo-vuksic

Nadbiskup Vukšić predvodio misu na Nedjelju Uskrsnuća Gospodinova

Središnje euharistijsko slavlje na Nedjelju Uskrsnuća Gospodnjega – Uskrs, 31. ožujka, u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, predvodio je vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić, u zajedništvu s apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom i nadbiskupom u miru kardinalom Vinkom Puljićem te uz koncelebraciju provincijala Franjevačke provincije Svetoga Križa – Bosne Srebrene fra Zdravka Dadića i generalnog vikara mons. Slađana Ćosića i još dvanaest svećenika, javlja KTA.

Misa posvete ulja proslavljena u sarajevskoj katedrali

Misa posvete ulja, pod kojom su svećenici obnovili svećenička obećanja, proslavljena je na Veliku srijedu, 27. ožujka 2024., u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, izvijestila je Katolička tiskovna agencija (KTA).

​​​​​​​Pozdrav nadbiskupa Vukšića na početku XXVI. zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK u Sarajevu

Na početku XXVI. zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, koje se održava u srijedu, 13. ožujka 2024. u biblioteci Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić, uputio je u ime biskupa BK BiH pozdravnu riječ koju prenosimo u cijelosti.

Tiskana nova knjiga nadbiskupa Tome Vukšića

„Kršćanin je svjedok nade“ naslov je nove knjige vrhbosanskog nadbiskupa metropolita Tome Vukšića, koja je polovicom veljače tiskana u nakladi Medijskoga centra Vrhbosanske nadbiskupije, izvijestila je Vrhbosanska nadbiskupija.

1 2 3 20