Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-tomo-vuksic

Susret vrhbosanskih nadbiskupa s ministrom Radmanom

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor Tomo Vukšić susreli su se s ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom u srijedu 14. travnja u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu.

Uskrsna poruka nadbiskupa Vukšića

Nadbiskup koadjutor Vrhbosanske nadbiskupije i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić uputio je poruku za Uskrs 2021. naslovljenu „Uskrsnuće života onima koji su dobro činili“.

Svećenici, redovnici i redovnice na zajedničkom božićnom čestitanju kod kardinala Puljića i nadbiskupa Vukšića

Budući da većini svećenika predstoje brojne pastoralne obveze na svetkovinu Božića i tijekom predstojećih božićnih blagdana, sarajevski misnici su se, zajedno s redovnicima i redovnicama raznih družbi u Sarajevu, 23. prosinca okupili u prostorijama Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije na zajedničkom čestitanju kod dvojice vrhbosanskih nadbiskupa: kardinala Vinka Puljića i koadjutora mons. Tome Vukšića, apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH.

Božićna poruka i čestitka kardinala Puljića i mons. Vukšića

Poruku za Božić 2020. svećenicima, redovnicima, redovnicama i svim ostalim vjernicima koju su uputili vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić prenosimo u cijelosti.

Kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić se dobro oporavljavaju

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor Tomo Vukšić, koji su zbog zaraze koronavirusom u četvrtak 3. prosinca hospitalizirani u sarajevskoj Općoj bolnici „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, oporavljaju se dobro, prenio je portal Nedjelja.ba.

1 2 3