Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-tomo-vuksic

Nadbiskup Vukšić kod Predsjednika Sjeverne Makedonije

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata Tomo Vukšić, u pratnji skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova, susreo se u ponedjeljak, 21. studenog s predsjednikom Republike Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim u predsjedničkoj rezidenciji u Skoplju.

Nadbiskup Vukšić predvodio misno slavlje u skopskoj katedrali

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić predslavio je na svetkovinu Krista Kralja u nedjelju 20. studenog u katedrali Presvetog Srca Isusova u Skopju svečano misno slavlje u suslavlju sa skopskim biskupom i strumičko-skopskim eparhom Kirom Stojanovim.

Metropolit Vukšić posjetio arhiepiskopa Stefana

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata Tomo Vukšić, u pratnji skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova, susreo se u nedjelju, 20. studenog s arhiepiskopom ohridskim i makedonskim Stefanom u arhiepiskopskoj rezidenciji u Skoplju.

Razgovor nadbiskupa Vukšića za Radio Mariju Makedonije

Tijekom pastoralnog pohoda Sjevernoj Makedoniji vrhbosanski nadbiskup i metropolit Tomo Vukšić dao je 20. studenoga intervju Radio Mariji Makedonije u kojemu je govorio o Crkvi u BiH, izazovima, ulozi i značenju vojnog ordinarija, povezanosti i paralelama Crkve u Makedoniji i BiH, kao i dojmovima sa susreta.

Metropolit Vukšić pohodio vjernike u Strumici

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić u pratnji skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova u nedjelju 20. studenog pohodio je katedralnu župu Uznesenja Blažene Djevice Marije za vjernike istočnog obreda u Strumici.

Pastoralni pohod Crkvi u Makedoniji metropolita Vukšića

Na poziv skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova, od 18. do 21. studenog vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić nalazi se u pastoralnom pohodu Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji.

Izaslanstvo Vrhbosanske nadbiskupije posjetilo organizaciju „Kirche in Not“

Izaslanstvo Vrhbosanske nadbiskupije, predvođeno nadbiskupom metropolitom vrhbosanskim Tomom Vukšićem, boravilo je od srijede 9. do petka 11. studenoga u Königsteinu, u blizini Frankfurta, u radnom posjetu katoličkoj humanitarnoj organizaciji „Kirche in Not“, objavljeno je na mrežnoj stranici Vrhbosanske nadbiskupije, a prenosi KTA.

Sarajevo: Spomen na sve vjerne mrtve na groblju „Bare“

Na spomen svih vjernih mrtvih, Dušni dan, 2. studenoga na sarajevskom Gradskom groblju „Bare“ vrhbosanski nadbiskup metropolita mons. Tomo Vukšić predslavio je sv. misu, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Nadbiskup Vukšić na svetkovinu Svih svetih slavio misu u sarajevskoj katedrali

Na svetkovinu Svih svetih u utorak, 1. studenoga u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić predvodio je euharistijsko slavlje uz suslavlje profesora vlč. Ivana Rake i umirovljenih svećenika vlč. Miroslava Agostinija i vlč. Marka Stipića, izvijestila je KTA.

1 2 3 13