Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-vuksic

Nadbiskup Vukšić posjetio umirovljene svećenike

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić u četvrtak 22. prosinca posjetio je umirovljene svećenike u svećeničkom domu u Sarajevu u povodu čestitanja Božića i nadolazeće 2023. godine.

Nadbiskup Vukšić u Bihaću

Tijekom boravka u Bihaću prigodom obilježavanja Svjetskoga dana sredstava društvenih komunikacija u BiH, 25. rujna, predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić, apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, posjetio središte grada na Uni u pratnji župnika fra Ivana Tučića.

Nadbiskup Vukšić s karmelićankama proslavio zaštitnicu

Zajednica karmelićanki u samostanu Bezgrešne Kraljice Karmela na području župe Stup u Sarajevu, na svetkovinu Gospe od Karmela 16. srpnja, proslavile su nebesku Majku i Zaštitnicu misom koju je predvodio vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić.

Nadbiskup Vukšić predvodio slavlje Tijelova

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo, u četvrtak 16. lipnja, u sarajevskoj katedrali Srca Isusova svečano euharistijsko slavlje je predvodio vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić.

Nadbiskup Vukšić primio delegaciju Talijanskog Caritasa

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić primio je u utorak 17. svibnja delegaciju Talijanskog Caritasa na čelu s ravnateljem don Marcom Pagniellom i njegovom suradnicom Laurom Stopponi.

1 2