Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-vuksic

Nadbiskup Vukšić s karmelićankama proslavio zaštitnicu

Zajednica karmelićanki u samostanu Bezgrešne Kraljice Karmela na području župe Stup u Sarajevu, na svetkovinu Gospe od Karmela 16. srpnja, proslavile su nebesku Majku i Zaštitnicu misom koju je predvodio vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić.

Nadbiskup Vukšić predvodio slavlje Tijelova

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo, u četvrtak 16. lipnja, u sarajevskoj katedrali Srca Isusova svečano euharistijsko slavlje je predvodio vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić.

Nadbiskup Vukšić primio delegaciju Talijanskog Caritasa

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić primio je u utorak 17. svibnja delegaciju Talijanskog Caritasa na čelu s ravnateljem don Marcom Pagniellom i njegovom suradnicom Laurom Stopponi.

Nadbiskup Vukšić posjetio NCM Ivan Pavao II.

Vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u sklopu pohoda sarajevskim župama posjetio je 21. prosinca Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu.

Nadbiskup Vukšić na sarajevskom groblju Bare slavio misu za sve pokojne

Na Spomen svih vjernih mrtvih ili Dušni dan, 2. studenoga, vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić na trgu ispred katoličke kapelice na Gradskom groblju Bare u Sarajevu slavio je misu za sve pokojne na grobljima diljem Vrhbosanske nadbiskupije.

1 2