Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskupijski-pastoralni-institut

Biskup Glasnović predvodio misno slavlje prvog dana 11. pastoralno-katehetskog kolokvija

Jedanaesti pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Idi pa i ti čini tako (Lk, 10,37) – Crkva ususret osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima“ održava se u utorak 5. i srijedu 6. ožujka u prostorijama Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, a po završetku programa prvoga dana predsjednik Vijeća HBK za laike dubrovački biskup Roko Glasnović predvodio je misno slavlje u kapeli Bogoslovnog sjemeništa.

Otvoren 11. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

Jedanaesti pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Idi pa i ti čini tako (Lk, 10,37) – Crkva ususret osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima“ otvoren je u utorak 5. ožujka 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Zaključena Katehetska zimska škola

Katehetska zimska škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama održana je u ponedjeljak 19. i utorak 20. veljače 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Predavanje vlč. doc. dr. Singboa na Katehetskoj zimskoj školi

Vlč. doc. dr. Odilon-Gbènoukpo Singbo je drugoga dana Katehetske zimske škole za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama, u utorak 20. veljače 2024., u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, održao predavanje „Novi bioetički izazovi u obrazovnom sustavu: Od razlučivanja do ispravnog djelovanja“.

Predavanje dr. sc. Carti na Katehetskoj zimskoj školi

Dr. sc. Dajana s. Marta Carti održala je predavanje o temi „Bioetičke teme u perspektivi relacijske antropologije“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predavanje prof. dr. Matulića na Katehetskoj zimskoj školi

Prof. dr. don Tonči Matulić održao je predavanje o temi „Obzorje otkupljenja. Kršćanski moral između neba i zemlje“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

1 2 3 8