Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nagrada

Urednica na HKR-u Snježana Kirinić Grubić dobitnica je nagrade za novinarski rad koji promiče vrijednost obrazovanja

Udruga Pragma dodijelila je u četvrtak, 22. rujna Nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednost obrazovanja, a među nagrađenima je i urednica dječjeg programa Hrvatskog katoličkog radija Snježana Kirinić Grubić. Tom prigodom predstavljen je i obiteljski priručnik o izazovima razvoja djece u razdoblju od osme do osamnaeste godine „Pustolovina počinje“ te deseti školski kalendar naziva „Moranja“.

Misionar fra Miro Babić dobitnik nagrade Žuti okvir

Fra Miro Babić, franjevac Bosne Srebrene, dugogodišnji misionar u Keniji, dobitnik je nagrade Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje koju dodjeljuje National Geographic Magazine Croatia, prenosi nedjelja.ba.

Mons. Tadija Pranjić i o. Ilija Sudar dobitnici županijskih priznanja

U povodu Dana Vukovarsko-srijemske županije i spomendana njezina zaštitnika sv. Martina biskupa, u četvrtak 11. studenoga na svečanoj sjednici Županijske skupštine održanoj u svečanoj dvorani Baruna Trenka u Vinkovcima uručena su priznanja, a među laureatima su umirovljeni svećenik mons. Tadija Pranjić i župnik Župe sv. Vinka Pallottija i dušobrižnik u Općoj bolnici Vinkovci o. Ilija Sudar, SAC.

U Rimu uručena nagrada fra Željku Klariću

U povodu inauguracije nove akademske godine na Papinskom teološkom Institutu za brak i obitelj Ivan Pavao II. na Lateranskom sveučilištu u Rimu i u povodu liturgijskog spomena sv. Ivana Pavla II. u petak 22. listopada uručena je nagrada franjevcu konventualcu fra Željku Klariću za najboljeg studenta licencijatskog studija teologije braka i obitelji u prethodnoj akademskoj godini.

Preč. Atilije Krajcar primio Zlatni grb Općine Ližnjan

Preč. Atilije Krajcar, umirovljeni svećenik Porečke i Pulske biskupije, kanonik pulskog stolnog kaptola sv. Tome apostola, primio je u petak 16. travnja Zlatni grb Općine Ližnjan jer je svojim radom tijekom više od 20 godina života u toj općini značajno pridonio njezinom napretku i ugledu.

Redovniku franjevcu i sestrama franjevkama dodijeljene nagrade Grada Dubrovnika

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održanoj u utorak, 2. veljače u Kazalištu Marina Držića uručene su i nagrade Grada Dubrovnika uz Dan Grada 2021. i blagdan sv. Vlaha. Među dobitnicima nagrade su dr. sc. fra Pio Pejić i Družba sestara franjevki od Bezgrešnog začeća iz Dubrovnika.

1 2 3