Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nanovo-rodeni

Duhovna obnova zajednice „Nanovo rođeni“ u Sarajevu

Molitvena karizmatska zajednica „Nanovo rođeni“ iz zagrebačkog Botinca predvodila je duhovnu obnovu od 25. do 27. ožujka 2022. u glavnom gradu Bosne i Hercegovine Sarajevu, u Župi sv. Franje Asiškog na Dobrinji.

Molitva na Udbini za žrtve ratova i nasilja u Lici i zapadnoj Bosni

U organizaciji Obnove u Duhu Svetom i karizmatske zajednice „Nanovo rođeni“ iz Botinca u svetištu Hrvatskih mučenika na Udbini održan je u nedjelju 20. lipnja molitveni susret za izlječenje duhovnih rana kao posljedica mržnje, nasilja i ratova na našim područjima te za oprost i pomirenje. Križevački vladika Milan Stipić tom je prigodom služio božansku liturgiju sv. Ivana Zlatoustoga.

Kvalitetnim pastoralnim radom s mladima oni će se suživjeti s Crkvom

Nazire li se izgubljena generacija mladih u Crkvi, zbog odgode kateheza uživo ili slavlja sakramenata – pričesti i potvrde te zašto sakrament potvrde prati loš glas sakramenta 'rastanka' mladih od Crkve? Bila su to neka od pitanja na koja su se odgovori tražili u Argumentima HKR-a 26. travnja.

Duhovna obnova u Bugarskoj

Molitvena zajednica „Nanovo rođeni‟ iz Botinca od 15. do 17. ožujka vodila je duhovnu obnovu za mlade u Rakovskom u Bugarskoj, kao pripremu za dolazak pape Franje koji će pohoditi taj gradić.