Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nasvejak

Novi broj Glasnika svetog Josipa

Iz tiska je izašao novi, 4. u 2023. godini, broj Glasnika svetog Josipa u izdanju Hrvatskoga nacionalnog svetišta svetog Josipa, izvijestilo je Uredništvo.

Volonteri NaSveJak pomažu Sisačkoj biskupiji

Volonteri Zajednice mladih katolika koja djeluje pri Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu NaSveJak, vođeni duhovnikom mons. Antunom Senteom ml., udružili su snage s volonterima Caritasa Sisačke biskupije te u njihovom sabirnom centru prihvaćali, razvrstavali i u nove pakete slagali pristiglu robu kao pomoć stradalnicima u potresu.

Primjena odredba Stožera civilne zaštite u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu

Provodeći odredbe Stožera civilne zaštite Uprava Hrvatskoga nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu poziva vjernike da misna slavlja snimana profesionalnim kamerama prate putem televizije NaSveJak preko Facebook i YouTube kanala svakog dana u 6 i 18.30. Zbog ograničenog broja vjernika okupljenih na jednom mjestu osim dosadašnjih nedjeljnih misa u 6, 9, 11, i 18.30 sati uvodi se još jedno misno slavlje u 17 sati. Usto, svake nedjelje slavi se misa u 10 sati u kapeli svete Ane na Kalvariji.

Pokrenuta televizija Nacionalnog svetišta svetog Josipa

Televizija Hrvatskoga nacionalnog svetišta svetog Josipa nova je medijska stvarnost u virtualnom svijetu i kao takva predstavljena je u utorak 28. travnja na početku večernjeg misnog slavlja u svetištu koje je predvodio rektor svetišta mons. Antun Sente, ml.