Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nedjelja-muke-gospodnje

Cvjetnica u grkokatoličkoj katedrali u Križevcima

Arhijerejsku liturgiju s blagoslovom grančica na Nedjelju svečanog Gospodnjeg ulaska u Jeruzalem, 2. travnja služio je u križevačkoj katedrali Presvete Trojice križevački vladika Milan Stipić.

Cvjetnica u Puli

Obrede Nedjelje Muke Gospodinove u pulskoj katedralnoj župi na Cvjetnicu, 2. travnja 2023. predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

Blagoslov slike u crkvi sv. Roka kod Trsta

Župnik Župe Uzvišenja Svetoga Križa Boris Čobanov blagoslovio je na Cvjetnicu, u nedjelju 2. travnja 2023., u filijalnoj crkvi sv. Roka kod Trsta (Italija) novu sliku uskrsnuća Gospodinova, djelo pulske slikarice Carle Marine Rudelić.

Cvjetnica u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je na Nedjelju Muke Gospodnje – Cvjetnicu, 2. travnja 2023. slavlje Spomena Gospodnjeg ulaska u Jeruzalem i euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali.

Cvjetnica u splitskoj prvostolnici

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Želimir Puljić predvodio je svečanu procesiju i euharistijsko slavlje u splitskoj katedrali na Cvjetnicu – Nedjelju Muke Gospodinove, 2. travnja 2023., koja uvodi u otajstva Velikog tjedna.

1 2 3 5