Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: noc-knjige

Katolički novinari obilježili „Noć knjige“

Hrvatsko društvo katoličkih novinara i ove se godine po šesti put uključilo u nacionalnu manifestaciju „Noć knjige“ te u Kapucinskom samostanu sv. Mihaela arkanđela u Zagrebu u utorak 23. travnja organiziralo cjelovečernji program tijekom kojeg su predstavljene knjige čiji su članovi Društva autori, koautori, urednici i prevoditelji, izvijestili su iz HDKN-a.

Noć knjige u Biskupijskoj knjižnici Varaždin

Povodom obilježavanja Dana hrvatske knjige (22. travnja) te Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) Biskupijska knjižnica Varaždin uključila se u manifestaciju Noć knjige 2023. predavanjem „Budućnost u viziji transhumanizma: od popularne kulture do društvene zbilje“ koje je u ponedjeljak 24. travnja održala doc. dr. sc. Ivana Brstilo Lovrić s Odjela za sociologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Katolički novinari sudjelovali na „Noći knjige“

Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HDKN) po četvrti put se uključilo u nacionalnu manifestaciju „Noć knjige“ predstavljanjem knjiga članova koje su objavljene 2022. i 2023. godine. Program je održan u petak, 21. travnja u kapucinskom samostanu sv. Leopolda Bogdana Mandića u Zagrebu.

„Noć knjige“ katoličkih novinara

Hrvatsko društvo katoličkih novinara i ove se godine uključilo u nacionalnu manifestaciju „Noć knjige“ predstavljajući svoje članove i njihova knjižna djela. Program je održan u ponedjeljak, 25. travnja u kapucinskom samostanu Sv. Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi.

Katolički novinari organizirali "Noć knjige"

Hrvatsko društvo katoličkih novinara, ove godine se po treći put uključilo u manifestaciju „Noć knjige“. U programu održanom na platformi Zoom u petak 23. travnja predstavljene su knjige koje su napisali, uredili ili preveli članovi Društva. Zanimanje za ovaj događaj, osim članova Društva, pokazali su i drugi zainteresirani, te je bilo mnogo slušatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Francuske, Njemačke i Nizozemske.

Katolički novinari u „Noći knjige 2019“

Hrvatsko društvo katoličkih novinara ove godine se prvi put uključilo u manifestaciju „Noć knjige“. U suradnji s Napretkovim kulturnim centrom u Zagrebu u utorak 23. travnja priredilo je predstavljanje djela objavljenih 2018. i 2019. godine čijih su autori i/ili urednici članovi Društva.

1 2