Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj

Novi broj Katoličkog tjednika 17/ 2021.

Iz tiska je izišao novi, 17., broj Katoličkog tjednika koji kao središnju temu ima ljudski rad, po uzoru na sv. Josipa Radnika čiji se spomendan slavi 1. svibnja, a uz to donosi i niz zanimljivih i aktualnih sadržaja, prenosi mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja u četvrtak 29. travnja.

Novi, travanjski, broj časopisa ”Marija”

Krajem ožujka izišao je novi broj katoličkoga marijanskog časopisa "Marija" za mjesec travanj 2021. Na naslovnici je detalj poznate Rubensove slike ”Skidanje s križa”, koja nas uvodi u glavne teme broja - od smrti na križu do proslave uskrsnuća, što je i put svakoga Isusova sljedbenika.

Iz tiska izašao prvi ovogodišnji broj mjesečnika "Zvona"

Prvi broj mjesečnika "Zvona" u ovoj kalendarskoj godini donosi odjeke s mise u katedrali sv. Vida 16. prosinca koja je za Riječku nadbiskupiju imala dvostruku važnost. Bila je to misa pod kojom je u službu uveden nadbiskup koadjutor Mate Uzinić koji je od toga trenutka preuzeo svoje dužnosti u Riječkoj nadbiskupiji. Tu je misu predvodio nadbiskup Ivan Devčić proslavivši tako 20. obljetnicu svojega ređenja za prvog riječkog nadbiskupa.

Prvi broj Glasa Koncila u 2021. godini

Naslovnom fotografijom iz potresom pogođene Petrinje otvara se čitatelju prvi broj Glasa Koncila u novoj godini, s nadnevkom od nedjelje 3. siječnja. Popratni tekst većim se dijelom oslanja na izjavu koju je jedva koji sat nakon potresa za Glas Koncila dao sisački biskup Vlado Košić, čije je riječi: „Kao biskupija i Caritas stojimo uz ljude koji su nastradali“, uzete za naslov izvještaja.

1 2 3 4