Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj

Novi broj Glasa Koncila

„Obećavam biti pastir, otac, brat i prijatelj“ - stoji kao središnji naslov na naslovnici novoga broja Glasa Koncila, pripremljenoga za nedjelju 26. ožujka. Riječi su to mons. Ivana Štironje, novoga porečkoga i pulskoga biskupa koji je u službu uveden u subotu 18. ožujka.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 19. ožujka. Novi broj na 40 stranica uz ekskluzivan intervju s velikim nadbiskupom Svjatoslavom Ševčukom donosi i ostale aktualne teme iz života Crkve.

Izišao novi broj Glasnika svetog Josipa

O svetkovini svetog Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, Hrvatsko nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu izdalo je novi broj Glasnika svetog Josipa.

Novi broj „Diacovensije“

Objavljen je četvrti broj za 2022. godinu znanstvenoga časopisa „Diacovensia – Teološki prilozi“. To je zadnji broj 30. godišta ovoga časopisa.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografijom i naslovnim tekstom s 10. pastoralno-katehetskoga kolokvija za svećenike otvara se novi broj Glasa Koncila pripremljen za prvu ožujsku nedjelju, 5. ožujka.

Izišao novi broj Katoličkog tjednika

Iz tiska je izišao 7. ovogodišnji broj Katoličkog tjednika čija je središnja tema socijalna pravda, izvijestio je portal Katoličkog tjednika „Nedjelja“.

Novi broj časopisa „Kana“

Iz tiska je izašao novi broj časopisa „Kana“, koji u veljači donosi raznovrsne teme i različite poglede koji pomažu sagledati širinu i biti dijaloški otvoren za bolju izgradnju i zajedništvo u pluralnosti.

Novi Glas Koncila posvećen Benediktu XVI.

»Gospodine, volim te!« - bile su posljednje riječi pape emeritusa Benedikta XVI. koji se u Očevu kuću vratio na Silvestrovo. Iste riječi stoje na naslovnici novoga broja Glasa Koncila koji je posebno posvećen životu, djelu i smrti Benedikta XVI., a pripremljen za nedjelju 8. siječnja.

1 2 3 16