Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obavijest

Obavijest o ovogodišnjim hodočašćima Gospi Tekijskoj

Srijemski biskup Đuro Gašparović i rektor svetišta Gospe Tekijske vlč. Ivan Rajković uputili su obavijest vezanu uz ovogodišnja hodočašća u to marijansko svetište u Srijemu na Male i Velike Tekije, u srpnju, odnosno kolovozu ove godine.

Preminuo svećenik don Ambrozije Matušić

U četvrtak 12. studenoga u Kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu umro je salezijanac svećenik don Ambrozije Matušić u 78. godini života, 58. redovništva i 50. svećeništva.

Obavijest dubrovačkog biskupa Mate Uzinića vezana uz nove epidemiološke mjere

S obzirom na to da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, na prijedlog Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, propisao u petak 28. kolovoza nužne epidemiološke mjere za naredno razdoblje od 14 dana, dubrovački biskup Mate Uzinić uputio je obavijest vezanu uz te mjere svećenicima, redovnicima, redovnicama i vjernicima Dubrovačke biskupije.

S Majkom milosrđa na blagdan Božjega milosrđa

U Marijinu svetištu u Molvama u Nedjelju Božjega milosrđa, 19. travnja, svečano je kroz svaku ulicu Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije provezen čudotvorni kip Majke Božje Molvarske, izvijestio je Nacionalni centar "Vojske Bezgrešne".