Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obitelj

„Obitelj – sigurna ljuska“

U Bračnom i obiteljskom savjetovalištu Splitsko-makarske nadbiskupije u ponedjeljak 21. studenog dr. sc. s. Kata Ostojić, ravnateljica ustanova za odgoj i obrazovanje Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, održala je predavanje o temi „Obitelj – sigurna ljuska“.

Konferencija za medije po završetku 65. plenarnog zasjedanja Sabora HBK

Na kraju redovnog 65. plenarnog zasjedanja Sabora Hrvatske biskupske konferencije, u srijedu 19. listopada 2022. održana je konferencija za medije na kojoj su teme i zaključke predstavili novi predsjednik HBK mons. Dražen Kutleša, dosadašnji predsjednik mons. Želimir Puljić, član Stalnoga vijeća mons. Đuro Hranić i generalni tajnik vlč. Krunoslav Novak.

Zagreb: U Dubravi osnovana udruga Navis

U knjižnici Samostana Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u zagrebačkoj Dubravi 12. listopada 2022. održana je osnivačka skupština udruge Navis.

Papa: Narav obitelji napadnuta je raznim ideologijama

Sveti Otac Franjo primio je u četvrtak 1. rujna u audijenciju Schönstattske patre povodom njihova generalnog kapitula te ih potaknuo da traže odgovore na brige muškaraca i žena našeg vremena, izvijestio je Vatican News.

Vrhbosanska nadbiskupija proslavila Svjetski susret obitelji

Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije u suradnji s Centrom za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije organizirao je nadbiskupijsku proslavu 10. Svjetskog susreta obitelji u subotu 16. lipnja u Nadbiskupijskom sjemeništu „Petar Barbarić“ u Travniku.

1 2 3 8