Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obnova

U Hrvatskoj Kostajnici i Glini počinje zaprimanje zahtjeva za obnovu

U ponedjeljak 1. ožujka u Hrvatskoj Kostajnici otvara se ured Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Vladimira Nazora 17. Istodobno, od ponedjeljka, 1. ožujka u Glini se otvara ured Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Trg bana Josipa Jelačića 2, objavila je službena mrežna stranica Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa - potresinfo.gov.hr.

BANOVINA U ponedjeljak 1. ožujka mobilni uredi u Martinskoj Vesi

U ponedjeljak 1. ožujka mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će na usluzi stanovnicima u Općini Martinska Ves, izvijestili su na mrežnim stranicama Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa - potresinfo.gov.hr u petak 26. veljače.

Obnovimo katedralu darom, učvrstimo ju ljubavlju!

Odbor Zagrebačke nadbiskupije za obnovu katedrale i kompleksa Nadbiskupskoga dvora na čelu sa zagrebačkim pomoćnim biskupom Ivanom Šaškom pripremio je prigodni letak s pozivom vjernicima i svima koji se žele ugraditi svojim darom u obnovu zagrebačke katedrale.

Sljedeći tjedan podnose se zahtjevi za obnovu kuća na Banovini

Podnošenje zahtjeva za obnovu objekata na potresom pogođenom području započinje idućega tjedna. Ide se, naime, za tim da se procedura ishođenja zahtjeva stanovnicima Sisačko-moslavačke županije maksimalno pojednostavni, objavio je u petak 12. veljače službeni portal Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa - potresinfo.gov.hr.

Aktivnosti Stožera za otklanjanje posljedica potresa

Stožer civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije osnovan je početkom siječnja 2021. godine, piše u priopćenju Stožera civilne zaštite RH objavljenom na internetskom portalu potresinfo.gov.hr u četvrtak 4. siječnja.

Šef Stožera Tomo Medved: Od subote se uklanjaju objekti označeni za rušenje

Voditelj Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa Tomo Medved rekao je na konferenciji za novinare u Petrinji u petak 29. siječnja kako vjeruje da je ono najgore iza nas te da od subote 30. siječnja počinje druga faza djelovanja, uklanjanje objekata koji su u potresu toliko oštećeni da se moraju ukloniti, izvijestila je Hina.

1 2 3 4