Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ofs

OFS grada Splita hodočastio sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću na Pojišan

Mjesno bratstvo OFS-a „Gospa od Pojišana“, Split – Pojišan  organiziralo je i ove godine, u prigodi blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića, 10. svibnja tradicionalno hodočašće k svojemu zaštitniku Splitsko-dubrovačkoga područnog bratstva OFS-a u Splitu na Pojišanu.

Izborni kapitul u OFS-u Blato - Vela Luka

Slavlje izbornoga kapitula u Mjesnom bratstvu OFS-a „Blažena Marija Propetog Isusa Petković“ održano je u petak, 6. svibnja u dvorani svetišta Blaženice u Blatu na Korčuli.

Papa članovima OFS-a: Neka evanđelje oblikuje vaš život

Papa Franjo primio je 15. studenoga sudionike Generalnog kapitula Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) te ih podsjetio i potaknuo na svjedočenje svojstvenih značajki njihova poziva i poslanja, prenosi hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Proslava svetkovine sv. Franje i župno klanjanje u Sesvetskoj Sopnici  

U organizaciji franjevaca svećenika, članova Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) i Franjevačke mladeži (Frama) u Župi sv. Marije Anđeoske u Sesvetskoj Sopnici u ponedjeljak 4. listopada svečano je proslavljena svetkovina sv. Franje Asiškog, utemeljitelja Reda manje braće i održano župno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

OFS grada Splita hodočastio sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću u Splitu na Pojišanu

Mjesno bratstvo OFS-a „Gospa od Pojišana“, Split – Pojišan organiziralo je, pridržavajući se svih epidemioloških propisa koji su na snazi, i ove godine na uočnicu blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića, 11. svibnja tradicionalno hodočašće sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću, zaštitniku Splitsko-dubrovačkoga područnog bratstva OFS-a u Splitu na Pojišanu.

1 2