Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ogulin

Ogulinski stomatolozi proslavili blagdan sv. Apolonije

Blagdan zaštitnice stomatologa sv. Apolonije tradicionalno svečano proslavljen je u nedjelju 9. veljače u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu. Misu je predslavio župnik župe sv. Križa Josip Štefančić, a okupila je više stomatologa i zubarskih tehničara, djelatnih kao i umirovljenih.

Misa zahvalnica u Ogulinu

Na posljednji dan kalendarske godine u župi sv. Križa u Ogulinu slavljena je misa zahvalnica kojom je predsjedao župnik vlč. Josip Štefančić.

Blagdan Gospe od Zdravlja proslavljen u Ogulinu

U župi sv. Križa u Ogulinu je nakon trodnevne duhovne priprave, u četvrtak 21. studenoga proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja koji se u najvećoj župi Gospićko-senjske biskupije slavi više od osam desetljeća.

Ogulin: Misa i svijeće za Vukovar

U nedjelju 17. studenog u Ogulinu se večernjom misom kao i kasnijim paljenjem svijeća središtem grada obilježio spomen na žrtve grada heroja Vukovara u nazočnosti predstavnika grada Ogulina, saborskog zastupnika Tomislava Lipošćaka, predstavnika brojnih braniteljskih udruga kao i predstavnika svih ogulinskih škola.

Knjiga biskupa Bogovića o glagoljici predstavljena u Ogulinu

Nakon promocije u Matici hrvatskoj u Zagrebu, kao i predstavljanju u Rijeci, Krku, Senju i Šibeniku, nova knjiga umirovljenoga biskupa Mile Bogovića „Glagoljica – bitna odrednica hrvatskog identiteta“ u izdanju nakladničke kuće Alfa predstavljena je u petak 8. studenoga u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Ogulinu.

1 2 3 6