Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ogulin

Stručno vijeće vjeroučitelja Gospićko-senjske biskupije

Drugo ovogodišnje Stručno vijeće za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola s područja Gospićko-senjske biskupije održano je u četvrtak 10. veljače u Prvoj osnovnoj školi Ogulin, a nazočilo je 25 sudionika uz predstojnika Katehetskog ureda mons. Marinka Miličevića.

Tijelovo proslavljeno u Ogulinu

Svetkovina Tijelova svečano je 3. lipnja proslavljena misom i procesijom u Ogulinu uz sudjelovanje brojnih vjernika Župe sv. Križa.

Uskrsni ponedjeljak u Ogulinu

Uskrsni ponedjeljak, 5. travnja, svečano je proslavljen na jutarnjoj misi koju je u ogulinskoj župnoj crkvi Sv. Križa predvodio župnik Nikola Prša.

Ogulinski stomatolozi proslavili blagdan svoje zaštitnice sv. Apolonije

U župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu u utorak 9. veljače proslavljen je blagdan zaštitnice stomatologa sv. Apolonije. Misu je predvodio župnik Župe sv. Križa vlč. Nikola Prša, a nazočilo joj je manji broj stomatologa i zubarskih tehničara, razlog čemu je trenutačna epidemiološka situacija.

Blagoslov obitelji u Ogulinu u epidemiološkim uvjetima

Vjerski život u novim epidemiološkim uvjetima svakodnevno poprima nove obrise. Nakon što se u župi sv. Križa u Ogulinu stabilizirao broj vjernika na misama oko 25, što se realizira sjedenjem na označenim mjestima, župa se priprema i za skori blagoslov obitelji.

Četvrta nedjelja došašća u Ogulinu

Na četvrtu nedjelju došašća u nedjelju 20. prosinca u ogulinskoj Župi sv. Križa slavljena je jutarnja euharistija a potom je upaljena četvrta adventska svijeća u Parku kralja Tomislava.

Proslavljena druga nedjelja došašća u Ogulinu

U nedjelju 6. prosinca u Ogulinu je skromno i u skladu s epidemiološkim uvjetima proslavljena druga nedjelja došašća, svetom misom kao i paljenjem druge adventske svijeće u Parku kralja Tomislava pored župne crkve sv. Križa

1 2 3 8