Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: okrugli-stol

Okrugli stol o temi Online komunikacija Crkve – izazovi i prilike

U povodu obilježavanja 54. svjetskog dana sredstava društvenih komunikacija održan je 22. svibnja okrugli stol u organizaciji Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, Odbora Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija i Hrvatskoga društva katoličkih novinara.

VIDEO Okrugli stol „Online komunikacija Crkve – izazovi i prilike“

Okrugli stol „Online komunikacija Crkve – izazovi i prilike“ održao se u petak 22. svibnja povodom 54. Svjetskog dana sredstava društvenih komunikacija u organizaciji Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS), Odbora Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija i Hrvatskog društva katoličkih novinara. Svečanost je bila u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ na Hrvatskome katoličkom sveučilištu. Sukladno epidemiološkim preporukama, skup je bio otvoren samo za sudionike, uz izravan prijenos na YouTube kanalu HKS-a. Pogledajte snimku okruglog stola u prilogu.

Održan okrugli stol “Ovčara – zločin bez kazne”

Okrugli stol “Ovčara – zločin bez kazne” organiziran s ciljem poticanja na razgovor vezan uz (ne)procesuiranje ratnog zločina počinjenog na Ovčari prije 28 godina održan je 12. studenog u Hotelu Antunović.

Zajednica Susret i KoHOM predlažu Radnu skupinu za Smjernice za liječenje opijatskih ovisnosti

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, koji se svake godine obilježava 26. lipnja, humanitarna organizacija Zajednica Susret i KoHOM, Koordinacija hrvatske obiteljske medicine organizirali su u prostorijama Savjetovališta Zajednice u Zagrebu okrugli stol „Pristup liječenju ovisnika u ordinacijama obiteljske medicine“.

Održan okrugli stol „O čovjeku, životu i smrti"

O smrti kao stvarnosti koja pogađa svaki ljudski život te o životu koji je omeđen smrću, govorilo se 29. listopada na okruglom stolu organiziranom u sklopu Tjedna kršćanske knjige u Donjogradskoj sinagogi u Osijeku. Na okruglom stolu govorili su glavni urednik Zbornika „Čovjek i smrt" prof. dr. Ivan Markešić (Institut Ivo Pilar, Zagreb) te jedan od urednika, dr. Boris Kozjak (Hrvatski studij, Zagreb), doc. dr. Ivica Kelam (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek), prof. Jaroslav Pecnik i prof. dr. Peter Kuzmič (Visoko evanđeosko teološko učilište, Osijek).

1 2