Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: oprostaj

Papa Franjo zaključio pohod Grčkoj

Sveti Otac Franjo zaključio je u ponedjeljak 6. prosinca 2021. apostolski pohod Grčkoj te je nakon oproštajne svečanosti u atenskoj zračnoj luci, krenuo put Rima.

Oproštaj od pokojnog fra Tomislava Jurića

Ispred crkve sv. Petra i Pavla u Gvozdu u utorak 22. prosinca održan je oproštaj od pokojnog fra Tomislava Jurića. U toj prigodi misu zadušnicu predvodio je sisački biskup Vlado Košić, a u koncelebraciji bili su generalni vikar biskupije mons. Marko Cvitkušić, provincijalni definitor fra Zdravko Dadić, župnik iz Vojnića fra Ivo Bošnjak i više svećenika.

Biskup Mate Uzinić misom na svetkovinu Bezgrešne oprostio se od vjernika Dubrovačke biskupije

Na svečanoj proslavi svetkovine Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije – “Imakulate” u crkvi Male braće u Dubrovniku u utorak, 8. prosinca, predvoditelj slavlja dubrovački biskup i imenovani riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić oprostio se od vjernika Dubrovačke biskupije prije odlaska prema Rijeci i preuzimanja službe riječkog nadbiskupa koadjutora.

Oproštaj od preminuloga župnika Marijana Goleca

Na mjesnom groblju u Bebrini u subotu, 23. svibnja okupilo se tridesetak svećenika Požeške biskupije i brojni vjernici župe Bebrina i Dubočac da bi se oprostili od preminulog župnika Marijana Goleca.

1 2