Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: oratorij

Oratorij „Slavlje svetaca“ u Baču

Animatori predvođeni vlč. Dominikom Ralbovskym, duhovnim pomoćnikom župa Bačkog dekanata i s. Kristinom Ralbovsky organizirali su oratorij „Slavlje svetaca“ za djecu i mlade u Župi sv. Pavla u Baču u prigodi svetkovine Svih svetih.

Oratorij "Zaogrni plašt sv. Martina"

Župa svetog Martina biskupa u sv. Martinu pod Okićem bila je u subotu, 14. listopada domaćin trećeg u nizu oratorija pod geslom "Zaogrni plašt sv. Martina" u Samoborsko-okićkom dekanatu.

U Blatu održana „Mala franjevačka škola“

Oratorij za djecu „Mala franjevačka škola“ održan je u samostanu Družbe kćeri Milosrđa u Blatu u subotu 30. rujna i nedjelju 1. listopada 2023., a sudjelovalo je tridesetak djece.

Oratorij "Za križen" u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice

U sklopu drugog dana duhovno-kulturnoga triptiha u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima, u subotu 15. listopada, održan je koncertni oratorij ''Za križen'' u izvedbi župnoga zbora ''Sveta Cecilija'' župe Uznesenja Marijina iz Jelse na otoku Hvaru, autora i istovremeno voditelja i dirigenta Slavka Reljića, povjerenika za liturgijsku glazbu Hvarske biskupije. Prisutan je bio i križevački vladika mons. Milan Stipić.

Marijanski oratorij za djecu župe Piškorevci

Drugi po redu Marijanski oratorij Župe Piškorevci s filijalama Budrovci i Novi Perkovci, organiziran za djecu od prvog do osmog razreda osnovne škole, održao se 8. listopada u dvorištu župne crkve. Osmišljen je s ciljem da kroz igru, na djeci prihvatljiv i primjeren način, približi Marijin život koji je neodvojiv od života njezina sina Isusa.

1 2 3