Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: osijek

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

Ulomak iz Druge poslanice Solunjanima (2 Sol 2,16-3,5) koji se čitao na misnim slavljima 32. nedjelje kroz godinu C bila je tema biblijsko-molitvene večeri pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, koja je u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ održana 11. studenoga u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.

Doktorirao svećenik Vojnog ordinarijata Željko Rakošec

Svećenik Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj Željko Rakošec obranio je 6. studenoga na Doktorskoj školi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku doktorsku disertaciju pod naslovom „Odnos problematične upotrebe interneta i društvenih mreža sa smislom života i religioznošću“.

Blagoslov vitraja i orgulja u kapelici Gospe Snježne

U tihom svetištu grada Osijeka - kapelici Gospe Snježne koja se nalazi na području župe Preslavnoga Imena Marijina u Donjem Gradu, 22. listopada, na blagdan sv. Ivana Pavla II., tijekom svečane mise koju je predvodio đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić blagoslovljeni su novi vitraji i pozitiv - orgulje iz 17. stoljeća.

Radionice u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika u Osijeku

Korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek sudjelovali su na tri radionice organizirane u sklopu provedbe treće godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“, sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Knjiga „Neplanirano“ predstavljena u Vikarijatu Osijek

Uz svjedočenje osmeročlane obitelji Ljubice i Andrije Toth iz Rakitovice kod Donjeg Miholjca u pastoralnoj dvorani Vikarijata Osijek 19. listopada održano je osječko predstavljanje knjige Neplanirano, američke autorice Abby Johnson i suatorice Cindy Lambert.

Započele biblijske tribine izv. prof. dr. Ivice Čatića

Četvrti ciklus biblijskih tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“, a prvi pod vodstvom izv. prof. dr. Ivice Čatića započeo je u utorak, 15. listopada u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.

Četvrti ciklus Biblijsko-molitvenih večeri

Novi, četvrti ciklus tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju sveti Ivan Pavao II. započeo je u ponedjeljak 14. listopada Biblijsko-molitvenom večeri pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, koja je održana u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.

1 2 3 9