Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: osijek

Hodočašće konkatedralnih zborova u schönstattsko Svetište

Pred blagdan sv. Cecilije, u subotu, 19. studenoga, sedamdesetak članova zborova sa svojim voditeljima konkatedralne Župe sv. Petra i Pavla u Osijeku hodočastili su u schönstattsko Svetište Majke Triput Divne u Ivanovce koje se nalazi na području Župe Snježne Gospe u Harkanovcima.

Bibličar Ivan Benaković na duhovnoj obnovi približio smisao mise

Petim duhovnim susretom na biblijskoj tribini „Razumljiviji Isus protiv besmisla kršćanskog života“, održanim u utorak 25. listopada u retfalačkoj župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku, završio je listopadski ciklus biblijske duhovne obnove „Poznavanjem Biblije do transformacije ljudske osobnosti“, uz vodstvo bibličara vlč. dr. sc. Ivana Benakovića.

Treći molitveni susret ciklusa "Lectio divina" u Osijeku

Treći molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina održan je 20. listopada u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II.

O Isusovu susretu s ranjenošću žene s bibličarom Ivanom Benakovićem

Tijekom četvrtog duhovnog susreta, u ciklusu biblijske duhovne obnove „Poznavanjem Biblije do transformacije ljudske osobnosti“ koja se održava utorkom u retfalačkoj župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku, u utorak 18. listopada bibličar vlč. dr. sc. Ivan Benaković je s vjernicima promišljao o Isusu i ranjenoj ženi, na temelju ulomka Ivanova evanđelja (Iv 4, 1-19) poznatog kao Susret Isusa i Samarijanke.

1 2 3 26