Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: osijek

Predavanje za mlade u Osijeku

Predavanje „Prisilne misli“ održao je vlč. Matej Perić u utorak 14. lipnja u Župi sv. Ćirila i Metoda.

Duhovsko bdjenje mladih u Osijeku

Uoči svetkovine Pedesetnice, 4. lipnja udruga Duhos u zajedništvu sa studentskim kapelanom vlč. Mariom Žigmanom i sveučilišnim kapelanom vlč. Davorom Vukovićem organizirala je duhovsko bdjenje u Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku.

Susret Ukrajinaca i počasnog konzula Pirića u Osijeku

U organizaciji „Zaklade Novo sutra“ u srijedu, 25. svibnja u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku okupili su se Ukrajinci kojima je, zbog rata u njihovoj zemlji, ta zaklada u Osijeku osigurala smještaj.

Biskup Janjić predvodio misu o svetkovini sv. Leopolda u Osijeku

U Svetištu i Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića na Livani, svečano misno slavlje o svetkovini župnog zaštitnika, u četvrtak 12. svibnja 2022. predvodio je umirovljeni kotorski biskup Ilija Janjić, a propovijedao je mladomisnik – vikar Župe Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku vlč. Krešimir Iljazović.

Šesnaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“

Šesnaesti molitveno-biblijski susret unutar ciklusa „Lectio divina“ održan je u četvrtak 5. svibnja u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku pod vodstvom profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku vlč. dr. sc. Davora Vukovića.

1 2 3 24