Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: osobe-s-invaliditetom

Četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“

U organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije od 5. do 7. srpnja u Pastoralnom centru u Ludbregu održan je četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“.

Biskup Gorski predmolio križni put na Šumskoj stazi Bliznec

Zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski predvodio je na Veliki petak, 15. travnja 2022., pobožnost križnoga puta za osobe s invaliditetom i vjernike grada Zagreba na Šumskoj stazi Bliznec, u organizaciji Župe sv. Petra i Pavla, Zagreb-Bešići.

HBK: Predstavljena poruka uz Dan života

Poruka uz Dan života Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj koju je potpisao predsjednik Vijeća riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predstavljena je u četvrtak 3. veljače 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu.

Poruka Vijeća HBK za život i obitelj uz Dan života 2022.

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelji uputilo je poruku uz Dan života 2022. naslovljenu „Osobe s invaliditetom – dar, blagoslov i obogaćenje za obitelj, Crkvu i društvo“, a koju prenosimo u cijelosti.

Papa: Inkluzivni sport je prava zlatna medalja

Nekoliko dana prije početka Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara u Pekingu papa Franjo je istaknuo važnost raznih sportskih disciplina u tome da se svijet učini više ujedinjenim i otvorenijim.

„Advent u Caritasu“

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan sudjeluje u „adventskom programu“ postavljajući u dvorištu Caritasova socijalnog i upravnog centra u Mostaru (u Zagrebačkoj ulici) adventsku kućicu u kojoj će biti izložene rukotvorine korisnika iz radionicama za osobe s invaliditetom, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

Održan duhovno-ljetni susret osoba s invaliditetom

Treći duhovno-ljetni susret osoba s invaliditetom održan je od 13. do 15. srpnja u Pastoralnom centru u Ludbregu u organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije.

Održan 30. online susret osoba s invaliditetom i prijatelja

Trideseti katehetski online susret osoba s invaliditetom i njihovih prijatelja koji se, zbog trenutačne epidemiološke situacije, odvija preko platforme Zoom održan je u srijedu 19. svibnja, objavljeno je na mrežnoj stranici Varaždinske biskupije.

1 2