Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa-tweet

Papina poruka na Twitteru

Svi koji se ne mogu nositi sa situacijom i zbog pandemije žive u strahu, Gospodin im dao snage za ustrajavanje za dobro cijele zajednice, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 30. ožujka

Papina poruka na Twitteru

Dopustimo si biti voljeni od Boga da bismo mogli uzvratiti ljubavlju. Dopustimo si ustati i hoditi prema Uskrsu, pozvao je papa Franjo u tweetu u utorak 17. ožujka.

Papin tweet

Tweet pape Franje za promišljanje u korizmi objavljen 29. veljače u kojem potiče vjernike da žive kao voljena djeca Božja.

Papina poruka na Twitteru

Pokušajmo stvoriti prostore u kojima je kulturu učinkovitosti, izvedbe i uspjeha moguće otvoriti kulturi velikodušne i nesebične ljubavi koja može svima, ne samo onima koji su „uspjeli“, ponuditi mogućnost sretnoga i ostvarenoga života, poručio je papa Franjo u tweetu u subotu 23. studenoga, u tijeku svoga pohoda Japanu.  

Papina poruka na Twitteru

Slušati ovu jednostavnu i jasnu Isusovu riječ u današnjem Lukinu evanđelju o životu poslije smrti daje veliku utjehu i nadu. To nam je toliko potrebno u ovo naše vrijeme, bogato poznavanjem svemira, ali tako siromašno mudrošću o vječnome životu, istaknuo je papa Franjo u tweetu u nedjelju 10. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Gospodine, otvori naša srca potrebama siromašnih i bespomoćnih, i svih koji kucaju na naša vrata da bismo ih prepoznali kao osobe, molio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 22. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

S Bogom životni tereti ne naslanjaju se samo na naša ramena: Duh Sveti dolazi nam dati snagu, ohrabriti nas i nositi naš teret, tweetao je papa Franjo 17. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Molimo za milost da se svakoga dana sjetimo da nas Bog nije zaboravio, i da smo njegova ljubljena djeca, jedinstveni i nezamjenjivi. Pomisao na to daje nam snagu ne predati se pred nedaćama života, istaknuo je papa Franjo u srijedu 14. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

U današnjem evanđelju Isus nas poziva da iskusimo molitvu, stavljajući nas u izravni razgovor s Ocem. To je novost kršćanske molitve! Ona je razgovor među ljudima koji se međusobno vole a temelji se na povjerenju, poručio je papa Franjo u tweetu u nedjelju 28. srpnja.

1 2