Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa-tweet

Papa na Twitteru: Molitva je nužna za život

„Molitva je nužna za život: baš kao što ne možemo živjeti bez disanja, tako ne možemo biti kršćani bez molitve“, poručio je papa Franjo u petak 13. kolovoza na svom Twitter računu Pontifex.

Papina poruka na Twitteru

Nismo tu da sanjamo o praznicima ili vikendu nego da u svijetu ostvarimo Božje snove. Dao nam je da sanjamo da bismo se odlučili za ljepotu života. Djela milosrđa najljepša su djela života, poručio je papa Franjo u tweetu 23. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Molimo Gospodina za dar mira, za svijet bez oružja masovnog uništenja! Posvetimo se oslobađanju čovječanstva od nuklearnog oružja, te ozbiljne prijetnje ljudskom rodu, pozvao je papa Franjo u tweetu 26. rujna.

Papina poruka na Twitteru

Svi koji se ne mogu nositi sa situacijom i zbog pandemije žive u strahu, Gospodin im dao snage za ustrajavanje za dobro cijele zajednice, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 30. ožujka

Papina poruka na Twitteru

Dopustimo si biti voljeni od Boga da bismo mogli uzvratiti ljubavlju. Dopustimo si ustati i hoditi prema Uskrsu, pozvao je papa Franjo u tweetu u utorak 17. ožujka.

Papin tweet

Tweet pape Franje za promišljanje u korizmi objavljen 29. veljače u kojem potiče vjernike da žive kao voljena djeca Božja.

Papina poruka na Twitteru

Pokušajmo stvoriti prostore u kojima je kulturu učinkovitosti, izvedbe i uspjeha moguće otvoriti kulturi velikodušne i nesebične ljubavi koja može svima, ne samo onima koji su „uspjeli“, ponuditi mogućnost sretnoga i ostvarenoga života, poručio je papa Franjo u tweetu u subotu 23. studenoga, u tijeku svoga pohoda Japanu.  

Papina poruka na Twitteru

Slušati ovu jednostavnu i jasnu Isusovu riječ u današnjem Lukinu evanđelju o životu poslije smrti daje veliku utjehu i nadu. To nam je toliko potrebno u ovo naše vrijeme, bogato poznavanjem svemira, ali tako siromašno mudrošću o vječnome životu, istaknuo je papa Franjo u tweetu u nedjelju 10. studenoga.

1 2 3