Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa-tweet

Papina poruka na Twitteru

Gospodine, otvori naša srca potrebama siromašnih i bespomoćnih, i svih koji kucaju na naša vrata da bismo ih prepoznali kao osobe, molio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 22. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

S Bogom životni tereti ne naslanjaju se samo na naša ramena: Duh Sveti dolazi nam dati snagu, ohrabriti nas i nositi naš teret, tweetao je papa Franjo 17. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Molimo za milost da se svakoga dana sjetimo da nas Bog nije zaboravio, i da smo njegova ljubljena djeca, jedinstveni i nezamjenjivi. Pomisao na to daje nam snagu ne predati se pred nedaćama života, istaknuo je papa Franjo u srijedu 14. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

U današnjem evanđelju Isus nas poziva da iskusimo molitvu, stavljajući nas u izravni razgovor s Ocem. To je novost kršćanske molitve! Ona je razgovor među ljudima koji se međusobno vole a temelji se na povjerenju, poručio je papa Franjo u tweetu u nedjelju 28. srpnja.

Papina poruka na Twitteru

U današnjem evanđelju Isus nam za uzor nudi Samarijanca. Ljubeći bližnjega kao samoga sebe pokazuje nam kako ljubiti Boga svim srcem svojim, istodobno izražavajući istinsku religioznost i puno čovještvo, poručio je papa Franjo u tweetu u nedjelju 14. srpnja.

Papina poruka na Twitteru

Molimo za kineske katolike. Neka im Gospa od Sheshana pomogne svjedočiti vjeru u zajedništvu s općom Crkvom i sačuvati jedinstvo unatoč ranama i kušnjama, vjerujući nadi koja nikada ne razočarava, poručio je papa Franjo u tweetu u petak 24. svibnja.

Papina poruka na Twitteru

Krist je uskrsnuo i s Njime se nanovo budi i naša stvaralačka nada da se suočimo s aktualnim problemima, jer znamo da nismo sami, poručio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 24. travnja.

Papina poruka na Twitteru

Ako si po godinama mlad a osjećaš se slab, umoran ili razočaran, zamoli Isusa da te obnovi. S njim nada nikad ne nestaje, poručio je papa Franjo na društvenoj mreži u utorak 2. travnja.

Papina poruka na Twitteru

U poruci na društvenim mrežama u srijedu 6. veljače papa Franjo osvrnuo se na svoje putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate.

1 2