Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa

Papina poruka na Twitteru

U današnjem Evanđelju Isus nas potiče da prijeđemo s formalnog poštovanja Zakona na suštinsko poštovanje, prihvaćajući Zakon u svom srcu. Dobra i loša djela dolaze iz srca, poručio je papa Franjo tweetu u nedjelju 16. veljače.

Papa pozdravio hrvatske hodočasnike

Papa Franjo pozdravio je hrvatske hodočasnike koji su sudjelovali u nedjelju 16. veljače u molitvi Anđeo Gospodnji na Trgu sv. Petra u Vatikanu.

Papina poruka na Twitteru

Naša molitva ne smije biti ograničena samo na naše želje i potrebe; molitva je istinski kršćanska ako ima i svoju univerzalnu dimenziju, poručio je papa Franjo u tweetu u subotu 15. veljače.

Europski židovi odali priznanje Papi

Europski židovski kongres (EJC) dodijelilo je papi Franji nagradu „Zlatna vizija” (Golden Vision Award) koju mu je u petak 14. veljače u Vatikanu uručio predsjednik Kongresa Moshe Kantor, objavio je Vatican News.

Papa na Twitteru: Hvala ti, Gospodine, što nas nikad ne ostavljaš same!

Danas bi nam bilo dobro promišljati – kao čin zahvale Bogu - o onima koji nas prate na našem životnom putu: članovima obitelji, prijateljima, kolegama. Gospodin želi da se držimo zajedno kao narod. Hvala ti, Gospodine, što nas nikad ne ostavljaš same! istaknuo je papa Franjo u tweetu u petak 14. veljače.

1 2 3 72