Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa

Kardinal Hollerich: Ne „natražnjaštvu“ i „politizaciji“

U Glavnom tajništvu Sinode u Rimu završio je u utorak 29. studenoga dvodnevni susret s predsjednicima i koordinatorima kontinentalnih skupština, a dan ranije papi Franji predstavljeni su rezultati konzultativne faze u mjesnim Crkvama, izvještava Vatican News.

Papa s liječnicima CUAMM-a

Papa Franjo primio je u subotu 19. studenoga u Vatikanu liječnike CUAMM-a (Medici con l'Africa Cuamm), talijanske katoličke nevladine organizacije koja se bavi promicanjem zdravstvene skrbi u Africi, prigodom njihova godišnjeg sastanka u Rimu, prenosi Vatican News.

Papa: Mir između Kijeva i Moskve je moguć

Papa Franjo u razgovoru s novinarom talijanskoga dnevnika 'La Stampa' Domenicom Agassom objavljenom 18. studenoga govorio je o brojnim temama među kojima je istaknuo neprekidni diplomatski rad Svete Stolice kako bi se pronašla mogućnost za stvarni prekid vatre i istinskih pregovora između Rusije i Ukrajine, prenosi Vatican News.

Papa: Mislimo na mlade, prije nego bude prekasno

Uoči zatvaranja konferencije o klimi u Egiptu, papa Franjo putem tweet poruke potiče da se ne odustaje od zauzimanja u brizi o Zemlji koja je puna rana prouzročenih neodgovornim ponašanjem ljudi, ističe se 17. studenoga u prilogu Vatican Newsa.

1 2 3 114