Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa

Papina poruka na Twitteru

Molimo Našu Gospu da nas štiti i pomaže, da imamo jaku, radosnu i milosrdnu vjeru, da nam pomogne postati svetima kako bismo ju jednoga dana susreli na Nebu, pozvao je papa Franjo u tweetu u petak 16. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Marijino putovanje u nebo počelo je njenim „Da“ u Nazaretu. Svaki „Da“ Gospodinu korak je k nebu, k vječnom životu. Jer, Gospodin sve nas želi uz sebe, u svom domu, poručio je papa Franjo u tweetu na svetkovinu Uznesenja BDM na nebo, u četvrtak 15. kolovoza.

Papina sućut u povodu smrti kardinala Obesa Rivere

Papa Franjo poslao je brzojav sućuti povodom smrti meksičkoga kardinala Sergija Obesa Rivere, koji je preminuo 11. kolovoza u 87. godini života. Bio je pastir koji je godinama u vjernosti stavljao svoj život u službu Boga i Crkve. Neka mu Gospodin Isus dade krunu slave koja ne vene, napisao je Papa u brzojavu nadbiskupu Xalape Hipólitu Reyesu Lariosu.

Papina poruka na Twitteru

Molimo za milost da se svakoga dana sjetimo da nas Bog nije zaboravio, i da smo njegova ljubljena djeca, jedinstveni i nezamjenjivi. Pomisao na to daje nam snagu ne predati se pred nedaćama života, istaknuo je papa Franjo u srijedu 14. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Tek kad doživimo Božji oprost istinski smo ponovno rođeni. Iznova krećemo s te točke, od oprosta. Tu ponovno otkrivamo sebe – priznajući svoje grijehe, istaknuo je papa Franjo u tweetu u utorak 13. kolovoza.

Papino pismo solidarnosti građanima Genove

U pismu građanima Genove u povodu prve obljetnice tragedije urušavanja mosta Morandi papa Franjo poručio im je da ih nije zaboravio te i dalje moli za žrtve, njihove obitelji, ranjene i beskućnike.

Papina poruka na Twitteru

Obrazovanje koje otvara obzorje transcendenciji pomaže mladim ljudima sanjati i graditi još ljepši svijet, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 12. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Pomozi nam, Oče, uslijed svih tih prolaznih stvari za koje toliko brinemo, tražiti ono što istinski traje: Tvoju prisutnost i prisutnost našega brata ili sestre, molio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 8. kolovoza.

1 2 3 54