Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papina-poruka-na-twitteru

Papin tweet o sv. Tereziji Avilskoj

Na Twitter računu Pontifex pape Franje na spomendan sv. Terzije od Isusa, u petak 15. listopada, objavljena je kratka poruka o toj naučiteljici Crkve.

Papina poruka na Twitteru

Očito je da je Gospodin većinu svoga vremena na Zemlji proveo živeći običnim životom i ne ističući se. To je prekrasna poruka koja otkriva veličinu svakodnevnice, važnost svake i najjednostavnije geste i trenutka života u Božjim očima, poručio je papa Franjo u tweetu 11. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

Rat je nijekanje svih prava i dramatični napad na okoliš. Želimo li istinski cjeloviti ljudski razvoj za sve, moramo se neumorno truditi izbjeći rat, poručio je papa Franjo u tweetu u petak 6. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Hoćemo li nakon krize nastaviti s ekonomskim sustavom socijalne nepravde i nebrigom za okoliš, stvoreno, zajednički dom? Razmislimo o tome, pozvao je papa Franjo u tweetu u srijedu 26. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Od rođenja u sebi nosimo nemir i tražimo ispunjenje. Srce nam i nesvjesno žudi za susretom s Bogom. I traži ga, često pogrešnim putovima. Kada naš nemir susretne Isusa počinje život milosti, istaknuo je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 10. kolovoza.

Papina molitvena nakana za ožujak

Papa Franjo objavio je u četvrtak 5. ožujka na Twitteru video-poruku uz molitvenu nakanu za ožujak 2020. - „Jedinstvo kršćana u Kini”.

Papin tweet

Tweet pape Franje za promišljanje u korizmi objavljen 29. veljače u kojem potiče vjernike da žive kao voljena djeca Božja.

Papina poruka na Twitteru

Neka nam Djevica Marija pomogne da, dok se približavamo Božiću, ne dopustimo da nam odvraća pažnju ono izvanjsko, nego stvorimo prostor u srcu za Onoga koji je već došao i želi doći ponovno da bi izliječio naše bolesti i dao nam svoju radost, zazvao je papa Franjo u tweetu u nedjelju 15. prosinca.