Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papinska-misijska-djela

Zahvalnica misijskoj volonterki za 2020. godinu

U povodu obilježavanja Međunarodnoga dana volontera, vlč. Antun Štefan uime Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj proglasio je Sanju Pažin iz Đakova misijskom volonterkom za 2020. godinu.

Akcija MIVA 2020. u Bosni i Hercegovini

Nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u Bosni i Hercegovini mons. Luka Tunjić, svim župama u BiH odaslao je dopis prigodom akcije MIVA 2020., prenijela je 20. srpnja Katolička tiskovna agencija. Dopis prenosimo u cijelosti.

Održana opća skupština Papinskih misijskih djela

Na digitalnoj platformi 12. lipnja održana je opća skupština Papinskih misijskih djela koja je okupila više od 100 nacionalnih ravnatelja, na čelu s prefektom Kongregacije za evangelizaciju naroda kardinalom Luisom Antoniom Tagleom i predsjednikom PMD-a nadbiskupom Giampietrom Dal Tosom, objavila je agencija Fides a prenijela Nedjelja.

Započela Godišnja skupština Papinskih misijskih djela

Misom u župi sv. Stjepana I. u Starom Gradu započela je 9. ožujka godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela Hrvatske. Misno slavlje predvodio je predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za misije krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s hvarskim biskupom Petrom Palićem, nacionalnim ravnateljem Papinskih misijskih djela Hrvatske vlč. Antunom Štefanom i biskupijskim ravnateljima Papinskih misijskih djela iz većine hrvatskih nad/biskupija.

1 2 3