Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pastoralni-centar-pozeske-biskupije

U Požegi održana korizmena duhovna obnova za redovnice

U organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života i biskupijskog Pastoralnog centra, u subotu 11. ožujka održana je korizmena duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije, izvijestila je Požeška biskupija.

Korizmene kateheze o obitelji u Požeškoj biskupiji na temelju apostolske pobudnice „Amoris laetitia“

Prihvaćajući inicijativu pape Franje u pripravi za Godinu obitelji Amoris laetitia, Pastoralni centar Požeške biskupije je u suradnji s biskupijskim Centrom „Pro vita et familia“ i Povjerenstvom za medije na temelju apostolske pobudnice „Amoris laetitia“ pripravio šest korizmenih kateheza o obitelji koje se u župama Požeške biskupije održavaju petkom u povezanosti s križnim putem.

Požeška biskupija priredila korizmene kateheze o obitelji

Prihvaćajući inicijativu pape Franje, uoči početka Godine posvećene razmišljanju o obitelji dubljim proučavanjem sadržajâ Apostolske pobudnice Amoris laetitia, Pastoralni centar Požeške biskupije u suradnji s biskupijskim Centrom „Pro vita et familia“ pripremio je šest korizmenih kateheza o obitelji koje će se u župama Požeške biskupije održavati petkom u povezanosti s križnim putem.