Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pastoralno-katehetski-kolokvij

Sinteza devetoga pastoralno-katehetskog kolokvija za svećenike

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za kler đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić pripremio je sintezu devetoga pastoralno-katehetskog kolokvija za svećenike koji je o temi „Katekumenat – nadahnuće za katehezu i evangelizaciju odraslih“ održan 3. i 4. ožujka u Zagrebu.

Dr. Mikić: Skice o zrelosti odraslih u suvremenom svijetu

Dr. Anto Mikić s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta održao je predavanje „Skice o zrelosti odraslih u suvremenom svijetu“ na devetom pastoralno-katehetskom kolokviju za svećenike koji se o temi „Katekumenat – nadahnuće za katehezu i evangelizaciju odraslih“ održava 3. i 4. ožujka u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu.

Uvodna riječ nadbiskupa Hranića na pastoralno-katehetskom kolokviju za svećenike

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je uvodnu riječi na početku devetoga pastoralno-katehetskog kolokvija za svećenike koji se o temi „Katekumenat – nadahnuće za katehezu i evangelizaciju odraslih“ održava 3. i 4. ožujka 2020. u Zagrebu.

Počeo pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike posvećen katekumenatu

„Katekumenat – nadahnuće za katehezu i evangelizaciju odraslih“ tema je devetoga dvodnevnog pastoralno-katehetskog kolokvija za svećenike otvorenog 3. ožujka u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu. Kolokvij organizira Vijeće Hrvatske biskupske konferencije za katehizaciju i novu evangelizaciju i Vijeće HBK za kler.

Zaključen Osmi pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

Osmi pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Živjeti pomirenje. O sakramentu pomirenja u župnoj zajednici“ završio je u srijedu 27. veljače u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Organizatori skupa koji je okupio više od stotinu svećenika iz svih (nad)biskupija bilo je Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju i Vijeća za kler Hrvatske biskupske konferencije.

Započeo pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

U organizaciji Vijeća za katehizaciju i novu evangelizaciju i Vijeća za kler Hrvatske biskupske konferencije u utorak 26. veljače u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu započeo je osmi pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike o temi „Živjeti pomirenje. O sakramentu pomirenja u župnoj zajednici“.