Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pater-stanko-perica

Kardinal Parolin o ratu u Ukrajini: „Oružje je slabo rješenje“

Državni tajnik Svete Stolice Kardinal Pietro Parolin branio je beskompromisno "ne" pape Franje ponovnom naoružavanju u vezi rata u Ukrajini. Oružje je slabo rješenje, međunarodna zajednica se mora radije usredotočiti na pregovore i pronaći novi stav prema ratu i miru, rekao je kardinal Parolin u petak 29. travnja u Rimu, prenosi Vatican News.

Na panelu Migracije II. o migracijskim politikama, Hrvatskom iskustvu migracija u Bosni i Hercegovini te novim migracijama u Hrvatsku

Na panelu Migracije II. održanom u subotu 23. listopada u Zagrebu u Hrvatskoj biskupskoj konferenciji (HBK) u sklopu Šestog hrvatskog socijalnog tjedna govoreći o migracijskim politikama te iskustvima Hrvata s migracijama u prošlosti, ali i danas, govorili su dr. sc. Jakov Žižić, dr. sc. mons. Pero Sudar te Stanko Perica, mag. theol., dipl. iur.

Ravnatelj JRS-a pater Stanko Perica uputio božićnu čestitku

Pandemija nas je razoružala i naizgled bacila u nekakvu lošu paralelnu stvarnost. Ipak, ustrajemo jer nas hrabri nada da će i ovoj krizi doći kraj - rekao je u božićnoj čestitki pater Stanko Perica, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice za Jugoistočnu Europu, prenosi Vatican News u srijedu 24. prosinca.