Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pepelnica

Biskup Glasnović predvodio misu na Pepelnicu u dubrovačkoj katedrali

Misu s obredom pepeljenja u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku na Čistu srijedu, 14. veljače, predslavio je dubrovački biskup Roko Glasnović u koncelebraciji s generalnim vikarom don Ivicom Pervanom i katedralnim župnikom don Marinom Lučićem te uz asistenciju đakona don Petra Markića i služenje više ministranata.

Pepelnica u Šibeniku

Misno slavlje s obredom pepeljenja na Čistu srijedu ili Pepelnicu 14. veljače,  u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Pepelnica u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Čistu srijedu – Pepelnicu, 14. veljače, u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku misno slavlje s obredom pepeljenja.

Fažana: Korizma započela uz misli bl. Bulešića

Misu i obred pepeljenja na Čistu srijedu 14. veljače porečki i pulski biskup u miru Ivan Milovan predvodio je u fažanskoj župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana, na čijem području i stanuje. Koncelebrirao je mjesni župnik preč. Ilija Jakovljević.

Biskup Radoš predslavio misu i obred pepeljenja u varaždinskoj katedrali

Misno slavlje s obredom pepeljenja na Čistu srijedu ili Pepelnicu u katedrali Uznesenja Marijina u Varaždinu, predslavio je varaždinski biskup Bože Radoš u zajedništvu s generalnim vikarom Antunom Perčićem i drugim svećenicima središnjih biskupijskih ustanova, objavio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

1 2 3 11